Работа во странство

Член од
11 октомври 2008
Мислења
52
Поени од реакции
3
Ajde kazete kako da otidam da rabotam bilo sto vo stranstvo, kazete nekoj siguren covek ili agencija!!!

A

Antigona

Гостин
А што неам бугарски пасош?
За колку време можам да го извадам?
За една година

Еве пред месец дена земаа бг пасош тројца битолчани кои аплицираа минатата година.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
А што неам бугарски пасош?
За колку време можам да го извадам?
ако имаш ЈАК човек можеш и а 5 месеци па и помалку ако немаш може и да те влечат 5 години
п.с познавам човек кој нема пасош 5 години ,ако не му испадне ѕште 2-3 џабе ке му е после кога мекедонија ке биде во ЕУ .

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
ако имаш ЈАК човек можеш и а 5 месеци па и помалку ако немаш може и да те влечат 5 години
п.с познавам човек кој нема пасош 5 години ,ако не му испадне ѕште 2-3 џабе ке му е после кога мекедонија ке биде во ЕУ .
како резултат на безвизниот режим и намалената побарувачка на бугарски пасоши во бугарија имаат донесено нов закон кој се однесува на вадење на бугарски пасоши од страна на македонски државјани и сега процедурата е од 6месеци до 1година ...кога веке е најсигурен пат до работа во европа јас ке вадам а за вас незнам :toe:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
како резултат на безвизниот режим и намалената побарувачка на бугарски пасоши во бугарија имаат донесено нов закон кој се однесува на вадење на бугарски пасоши од страна на македонски државјани и сега процедурата е од 6месеци до 1година ...кога веке е најсигурен пат до работа во европа јас ке вадам а за вас незнам :toe:
кога веке си решил да вадиш нема да те осудувам твое право иако не сакам да се продаваш .
ЕДЕН СОВЕТ.
ДОКОЛКУ НЕМШ ЧОВЕК КОЈ КЕ ТИ ПОМОГНЕ ПРИ ВАДЕЊЕ НА ПАСОШОТ КЕ ЧЕКАШ НЕКОЛКУ ГОДИНИ .

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
кога веке си решил да вадиш нема да те осудувам твое право иако не сакам да се продаваш .
ЕДЕН СОВЕТ.
ДОКОЛКУ НЕМШ ЧОВЕК КОЈ КЕ ТИ ПОМОГНЕ ПРИ ВАДЕЊЕ НА ПАСОШОТ КЕ ЧЕКАШ НЕКОЛКУ ГОДИНИ .
а како тоа да се продавам не ми е јасно? демек нема повеке да бидам македонец или... не те разбирам?! :raz:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
а како тоа да се продавам не ми е јасно? демек нема повеке да бидам македонец или... не те разбирам?! :raz:
ако не ти е јасно јас немам ум да ти
објаснам .

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
Ќе си одиш во регуларна војска во татарија со пасошот. Не се секирај! И ќе ми е мило за тоа!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ќе си одиш во регуларна војска во татарија со пасошот. Не се секирај! И ќе ми е мило за тоа!
и не само тоа..ќе му опнат данок или нешто слично,уште поубаво.. Многу мило ќе ми биде и мене

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
ахахаххахахахаха ...ме изнасмеа
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:25 PM ---
и не само тоа..ќе му опнат данок или нешто слично,уште поубаво.. Многу мило ќе ми биде и мене
да не сте настинати малце повише па да ве фатила јака температура шо почнавте да бладате хехехех ...кој црн данок која црна војска

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
ахахаххахахахаха ...ме изнасмеа
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:25 PM ---

да не сте настинати малце повише па да ве фатила јака температура шо почнавте да бладате хехехех ...кој црн данок која црна војска
По се изгледа дека ти си тој настинатиот! По муабетов веќе е јасно се!

Kajgana Shop

На врв Bottom