Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
"Madrid's Florentino Perez have won the same amount of trophies as Betis, Zaragoza and Espanyol in his five years in office," he concluded.

OUCH

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Mou would never have lost the the war! Not with his defensive solidity and amazing home record, not like Hitler who let the Russians into Berlin. Then he would have used a counter-attacking 4-3-3 and kicked all our asses. Btw Hitler's blitzkrieg would never get him 2 CL trophys. Heil Mou!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
не го познава грујо наш, зато така збори :))

Иначе не е Зидан нов спортски директор, туку структурата на тимот се смени, уредувањето нема една позиција спортски директор, туку повеќе советници, нема да биде само Зидан.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сите голови на Роналдо од слободен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Benzema's goals & assists: 2010-11

UEFA Champions League:
AC Milan - Real Madrid (1 assist)
Ajax Amsterdam - Real Madrid (1 goal)
Real Madrid - AJ Auxerre (3 goals)
Olympique Lyon - Real Madrid (1 goal)
Real Madrid - Olympique Lyon (1 goal)

La Liga BBVA:
Real Madrid - Espanyol de Barcelona (1 goal)
Hércules - Real Madrid (2 assists)
Sporting de Gijón - Real Madrid (1 assist)
Getafe - Real Madrid (1 assist)
UD Almería - Real Madrid (1 assist)
Real Madrid - RCD Mallorca (1 goal)
Real Madrid - Levante UD (1 goal)
Real Madrid - FC Málaga (2 goals)
Racing Santander - Real Madrid (2 goals)
Real Madrid - Hércules (2 goals)
Atlético de Madrid - Real Madrid (1 goal)
Valencia - Real Madrid (1 goal)
Real Madrid - Real Zaragoza (1 goal)
Sevilla - Real Madrid (1 assist)
Real Madrid - Getafe (1 goal)
Real Madrid - UD Almería (2 goals)

Copa del Rey:

Real Madrid - Real Murcia (1 goal)
Real Madrid - Levante UD (3 goals, 2 assists)
Sevilla - Real Madrid (1 goal)

--- надополнето ---

Ваков тип на напаѓач како Бензема се многу ретки, дечкото поседува све што треба да има еден класа напаѓач кој може да биде најдобар. Глејте го клипот ќе ви биде јасно.

The Show with Benz Diamond Boy Goes on

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Бензема беше одличен оваа сезона и моментално е во подобра форма од Пипита и очекувам в година да биде прв избор и нормално се надевам дека ќе ги треси противиничките мрежи. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^Бензема беше одличен оваа сезона и моментално е во подобра форма од Пипита и очекувам в година да биде прв избор и нормално се надевам дека ќе ги треси противиничките мрежи. :)
Само нека почне да шиба голови како втората полусезона и ќе биде ок.:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^Ја гарантирам :) Сеа зависи и од минутажата што ќе ја добиат двајцата, ама мислим дека Бензема догодина ќе докаже зошто вредеше да го чекамо толку време (не дека сезонава не покажа).

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Стварно мислиш дека идната сезона Бензема ке даде повеке голови од Игуаин ? хаха :)
Како што му тргна и е опуштен малце не е многу под притисок верувај дека Хиго нема да се види поради Бенз.:)

--- надополнето ---

^Ја гарантирам :) Сеа зависи и од минутажата што ќе ја добиат двајцата, ама мислим дека Бензема догодина ќе докаже зошто вредеше да го чекамо толку време (не дека сезонава не покажа).
Добар беше вторава полусезона ама он може и повеќе, јас барем не сум многу задоволен од него ама битно почна да го докажува полека по полека неговото знаење и уметноста.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не заебавајте бе сеа и вие,Бензема е Раул за Пипита. :) Како што играше Бензема вторава полусезона тешко дека Пипита ќе го гледаме на терен од прва минута. А да, Шурикен Бензема ќе постигни повеќе голови од Пипита следната сезона. Мој тип 30+ голови во сите конкуренции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom