Алтинтоп, пола прст.... Дека се праите поштени давате прст, не цела рака... ке го собереме и Коентрао и ке биде цел прст. Земавте Робен што уште сакате. И у знак на благодардност не ви го земавме Рибери. Ајде таму седете мирни.Боби[Мкд];4279721 напиша:Не го чепкајте Контрао, сеа еден прст ви дадовме, Алтинтоп.(пола прст де), вие цела рака ја барате.:nenene:
моите информации се дека всушност алтинтоп ја откупил зградата од шефкет,а митхат бил забележан во мадрид од кои причини сеуште не е познатоАлтинтоп одбрал да потпише за Реал се со цел да собере некое евро и да му помогне на Шефкет да ја доврши зградата.
Џабе закаснал,ја продаде зградата.Ќе му помогне нов бизнис да отвори а Али Риза ќе го надгледува да не ги потрши парите.Алтинтоп одбрал да потпише за Реал се со цел да собере некое евро и да му помогне на Шефкет да ја доврши зградата.
Ја бара Ферхундемоите информации се дека всушност алтинтоп ја откупил зградата од шефкет,а митхат бил забележан во мадрид од кои причини сеуште не е познато
Почнаа ветувањата.Роналдо од Реал во Сити за 300 милиони евра?!
CristianoЗа цел Манчестер Шити плус една трибина од стадионот
"El ano que viene ganaremos la Liga"
И лани имаше слично ветување . . .DoctorWho;4280041 [B напиша:Cristiano
"El ano que viene ganaremos la Liga"[/B]