Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Коентрао > Ди во дефанзивни карактеристики. Против Фарса на пример...Марсело и Коентрао по таа страна. Тешко ќе биде за минување. Сепак Мур си знае најдобро па да му веруваме на стариот.

M

Mario Gómez

Гостин
Не го чепкајте Контрао, сеа еден прст ви дадовме, Алтинтоп.(пола прст де), вие цела рака ја барате.:nenene:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Боби[Мкд];4279721 напиша:
Не го чепкајте Контрао, сеа еден прст ви дадовме, Алтинтоп.(пола прст де), вие цела рака ја барате.:nenene:
Алтинтоп, пола прст.... Дека се праите поштени давате прст, не цела рака... ке го собереме и Коентрао и ке биде цел прст. Земавте Робен што уште сакате. И у знак на благодардност не ви го земавме Рибери. Ајде таму седете мирни. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Алтинтоп одбрал да потпише за Реал се со цел да собере некое евро и да му помогне на Шефкет да ја доврши зградата. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Алтинтоп одбрал да потпише за Реал се со цел да собере некое евро и да му помогне на Шефкет да ја доврши зградата. :)
моите информации се дека всушност алтинтоп ја откупил зградата од шефкет,а митхат бил забележан во мадрид од кои причини сеуште не е познато:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Џабе закаснал,ја продаде зградата.Ќе му помогне нов бизнис да отвори а Али Риза ќе го надгледува да не ги потрши парите.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
моите информации се дека всушност алтинтоп ја откупил зградата од шефкет,а митхат бил забележан во мадрид од кои причини сеуште не е познато:)
Ја бара Ферхунде :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
многу е 30 милиони за шатираниот... Од една страна се плашат да не се заебат со Каљехон ко со Леон, али 25-30м, за позиција на која имаме супер играч, НЕ!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Знаев дека ќе се убаци некој од ваквите... :)

п.с. дај да бидеме солидарни и да му дадеме на Акси по едно црвено пошто ќе неможе веќе да ги користи... :icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Неможам да давам Гоќе ми даде ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop