Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте забегале, ја незнам кој к*р бизнис ни е Коентрао !? Овие тројца дојдоа за резерви, имаме целосен прв тим, нема дупка, дупки сеуште има на клупата. Треба само вакви поефтини играчи за замени, не ко Алтинтоп али Сахин и Каљехон се одлични замени. Сеа ваљда нема на вториов да му се случи судбината на Питер Лајон...

45 + Kaљехон + Парехо..... тоа изгледа е договорот.

незнам шо им е филмот со овој Кун

Се влажнат мадриѓаниве на него. Мора да им донесе една звезда Флор.

ама и една да замине :)

--- надополнето ---

ќе почнам да мислам дека филм му е на флоро да ги ослабува противничките екипи, ама на атлетико бе...дваес години немаат победа над нас

Ајде уште да го потпишат Аде и може да се спремаат за новата сезона. И секако Гага,Лијон,Лас да си идат.

Шо скокаш па и ти, Лас да си идел... има пред него многу печени шо не заслужуваат да играат на таа позиција. Прееска глеав малце од финалето 2002 и ми текна на Макелеле, Лас е негов втор дел.

El_Kun.jpg

Мур: Овој да ми се донесе...да да баш тој....

--- надополнето ---

1.Сахин :kafe:
2.Алтинтоп :kafe:
3.Калехон :kafe:

4.Коентрао

5.Кун

ту би континуид.

Delantera: Benzema-Kun-Cr7. Media: Ozil-Sahin-Xabi. Defensa: Marcelo-Pepe-Ramos-Coentrao-Iker

Кунр ми е, двор ми е...

Хахахаха. Плус Какито останува.....

@ Шурикен. Нигерот сам изјави дека сака да си оди. Да играл за Јуве и Лш да освои :)

--- надополнето ---

Delantera: Benzema-Kun-Cr7. Media: Ozil-Sahin-Xabi. Defensa: Marcelo-Pepe-Ramos-Coentrao-Iker

Кој е десен бек Марсело или Коентрао :)

Kun Agüero en el estadio Vicente Calderon con sus agentes y M.Angel Gil...

ако има нешто ќе има наредниве два дена...

ја се надевам дека ќе испадне ко со Маикон... :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom