Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

не!!! туку напротив некој кој ќе се запоти добро за да изигра 10-15 минути на некоја утакмица... вакви играчи ми се допаѓаат, а не префалени гомна како бензема(баш као него),албиол,педро леон(па дури и кака кој беше феномен ама го нема никаде) и знае дека тешко прв тим ама ќе се потруди ќе даде се од себе... а може да игра на неколку позиции, има бомба шут, и без пари дојде деца!!!! многу паметни потези на мурињо пред се според мене оваа со сезона(прво аде без пари,па сахин џабе 10м)

мислите дека има нешто вистина во ова со роналдо и шити?

мислите дека има нешто вистина во ова со роналдо и шити?

Да, сега чекам да ме купи реал ко замена за шминкерот :icon_lol:
Шала на страна, играч ко роналдо, никад, апсолутно никад не би се спуштил од коњ на магаре...уште па и екс јунајтед е.

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:

Porteros: Dudek y Jesus.
Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Albiol.
Centrocampistas: Granero, Alonso, Ozil, Kaka, Pedro Leon, Canales y Mandi.
Delanteros: Adebayor, Cristiano Ronaldo, Benzema y Joselu.

Лас, Кедира, Гаго - повредени
Касиљас, Марсело, Адан, Игуаин, Ди Марија, Гарај - не се повикани поради техничка одлука

Среќен нека му е роденденот на Икер да продолжи да брани како досега за Реал и Шпанија и со што помалку киксови. :)

^ Мислам дека не треба Каналес да биде даден на позајмица. Тоа ќе биде исгубена сезона за него па потоа другата додека се вклопи пак уште една и ништо од него. Подобро Кака да биде продаден а Каналес да добива повеќе шанса како замена за Озил. Ќе биде ѕвер од него ако добива повеќе шанси.
Исто не ни треба нов напаѓач треба да почне да се работи со Мората како трет. Бензема не го сакам ама добар е и за во напад но уште подобар е кога не е класичен напаѓач па така одличен ќе е за ротации во нареднава сезона и Хиго да си ја поврати формата па заедно со Роналдо ќе имаме најдобар напад.
Штета ќе е што по се Ласана ќе треба да си оди. Одличен е и борбен, ни треба таква резерва. Уште одбраната да се консолидира и имаме подготвен тим за понатаму.

Среќен Роденден Касиљас. Tи посакувам се најубаво и уште долго да го носиш дресот на Реал Мадрид и да крениш многу титули во истиот.

Момци и девојки што напраивме за маиците? Дај подобро да се организираме и да направиме маички. Од кога се каниме да направиме и никој несака да покрене иницијатива туку само ќе се даде предлогот, сите ќе кажат дека сакаат маички и толку, после неколку дена се заборава и се пропаѓа во вода. Мислам најсериозно, неколку луѓе да се организираме да покренеме иницијатива и да ги направиме тие маички.

ПС: Среќен роденден капитену!

Момци и девојки што напраивме за маиците? Дај подобро да се организираме и да направиме маички. Од кога се каниме да направиме и никој несака да покрене иницијатива туку само ќе се даде предлогот, сите ќе кажат дека сакаат маички и толку, после неколку дена се заборава и се пропаѓа во вода. Мислам најсериозно, неколку луѓе да се организираме да покренеме иницијатива и да ги направиме тие маички.

ПС: Среќен роденден капитену!

Ако ти е толку зор направи си сам подобро него да чекаш тука да се договориме :)

а и утре е судниот ден,така да неам многу време за маички:)

На ѕвер ко Икер мора да му се честита роденден :) Среќен роденден и од мене, има комотно уште 10 години фора да брани во топ форма.

Дудек си заминува на крај на сезона, утре ќе го изигра последниот натпревар

Satellite

Hugo_Sanchez_and_Cristiano_Ronaldo:_legendary_goal_scorers_meet.htm

... и незнам кое е поголемо изненадување, Педро Леон 2 пати по ред или Хоселу конечно што е повикан :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom