Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

убаво се гледа дека нема фаул од пике,роналдо сам си паѓа и при падот го фаулира маскерано,нема за што да се жалите.
за фаулот над пујол,во ред. ма да и јас и помислив дека го фаулираа,но повторената снимка покажа дека немало контакт,штета што на судиите не им покажуваат повторени снимки за време на натпреварот нели ;)

Што се однесува до глумењето,ова на Барселона и се случува само против Реал,и сигурен сум дека е ова намерно испланирано.
Затоа што сте бетер од неандерталци,само на овој натревар направивте 31 фаул :/
Карваљо,Алонсо и Адебајор заслужија црвен уште во првото.

Не направивте ништо за да биде интересен реваншот.
3 шута на гол,од кои 1 во рамките на голот.
И јас уште не можам да сфатам зошто Бензема не влезе во игра откако Марсело постигна гол,ама ај барем не изгубивте :)

Спортски поздрав.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
убаво се гледа дека нема фаул од пике,роналдо сам си паѓа и при падот го фаулира маскерано,нема за што да се жалите.
Демек Пике не го чепна Роналдо, и Роналдо сам паѓа ? :tapp:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
А шо е муабетот тука, не разбирам шпански, барем во една или две реченици објаснувајте што се кажува ....
Мурињо и Роналдо на камерите кажуваат дека се случила "кражба" (robo) oд судиите.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мурињо и Роналдо со гестикулациите сакаат да покажат дека се ограбени. Во еден момент на Роналдо и од уста може да му се прочита вика ''Robo'' =кражба

Кај ќе го стаиме Каљехон само не ми е јасно

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Кај ќе го стаиме Каљехон само не ми е јасно
Каналес, Кака, Питер Лајон... сите овие би требало да се чистат, така да ќе се најде место.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
не заслуживте да одите понатаму, така да спортски честитајте им на навивачите на Барселона :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
не заслуживте да одите понатаму, така да спортски честитајте им на навивачите на Барселона :)
а кој си па ти да му наредуваш? Дека ти за барселона навиваше и сеа овде ќе му продаваш пуфки?:smir:
Дека супер изглумија вчера, па за тоа че добијат оскари особено Бускец , Маскерано и Педро ... во финалето нели делат..

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
а кој си па ти да му наредуваш? Дека ти за барселона навиваше и сеа овде ќе му продаваш пуфки?:smir:
Дека супер изглумија вчера, па за тоа че добијат оскари особено Бускец , Маскерано и Педро ... во финалето нели делат..
јас само го кажувам моето мислење, никому не наредувам...барем затоа се форумите нели ? :smir:

--- надополнето ---

а и незнам зошто би навивал за Барселона кога дел од моите омилени играчи во Германската репрезентација играат за Реал...тоа што го кажа е многу глупаво..

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom