Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Така е . . . Како фанови никогаш нема да гледаме објективно на работите ( ама дајте барем малку ) . . . Зошто никој не го спомена Рикардо Карваљо . . . . Хмммм, требаше ЦРВЕН уште во првиот дел . . .
Можеби требаше, ај да речеме дека и требаше, но овојпат се трудеше да лиже г'з судијата па не го стори тоа, но и во лижењето беше лош, ваљда недостиг на женски у средно :/

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Може некој да го најде "фаулот" на ди мариа над пушел коа го дууна ветерот...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Можеби требаше, ај да речеме дека и требаше, но овојпат се трудеше да лиже г'з судијата па не го стори тоа, но и во лижењето беше лош, ваљда недостиг на женски у средно :/
:pos:друже купи си пиштол,впери го у чело,повлечи го чкрапалото и уживај

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па доста е веќе после секој пораз нови играчи да се земаат....и што догодина пак исто. Изгубивме пошто имаме нови играчи а фарса тепа пошто се уиграни...
Не е поради тоа, гледаш дека не ме свати затоа не чини да се брзаш. Општо моментално овие 4ца ми се свиѓаат во Европа и затоа сакам да дојдат, тоа е моја желба само, исто како и надвор од Европа што се Гансо и Нејмар. Иначе ако се доведува играч за да остане тимот и општо пошто нема потреба од играчи тогаш само замена за Карваљо кој може да седи како резерва, а Албиол да си иде.

--- надополнето ---

:pos:друже купи си пиштол,впери го у чело,повлечи го чкрапалото и уживај
:pos2::pos2::pos2: Тоа му е само спасот.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Сакам Фалкао, Хулк, Сахин и Тиаго Силва да ѓи видам во Реал:pipi:
агуеро,руни,ибрахимович,коентрао,пасторе,бејл,фабрегас,есиен,вандер вил,видич,тери,ноер,лам,швајнштајгер... уше некој друг (извинете ако сум го испуштил) ќе бидете задоволни? ете зашо мразам навивачи на Реал од овој век...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Колку е дегенска измената со внесување на Адебајор на скала од 1-10?
чиста единица...стварно не знам зошто го играше адебајор во овие 3 меча,за да ги тепа противничкиве фудбалери или да дава голови?? стварно не знам...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кака на позајмица во Гетафе догодина.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
агуеро,руни,ибрахимович,коентрао,пасторе,бејл,фабрегас,есиен,вандер вил,видич,тери,ноер,лам,швајнштајгер... уше некој друг (извинете ако сум го испуштил) ќе бидете задоволни? ете зашо мразам навивачи на Реал од овој век...
Прочитај ми го постот погоре и не се пали многу веќе у пм и фанови и све, ееееееееее:tapp:

--- надополнето ---

Кака на позајмица во Гетафе догодина.
Овој слободно може да си иде кај сака.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ма само еден топ дефанзивец за наредна сезона бе, Тиаго Силва или Киелини, ако се направат драстични промени во нападот или во средниот ред, ебемти и Реал и Перез и Мурињо.
Силва е подобра опција од Киелини, барем според мене.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Прочитај ми го постот погоре и не се пали многу веќе у пм и фанови и све, ееееееееее:tapp:

колку и да ти е ироничен или не знам што постот, многу мислат исто баш на тоа шо го реплицирав..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
шо се буните бе... не беше фаул од роналдо?! ц ц ц...
Ова фаул ???? Ти фудбалов го глеаше или лисјата , роналдо луд е да го фаулура , овој го препречи извади од контрола и падна , несакајќи го поткачна со ГРБ маскерано но глумата си го прае своето рипа небаре го сокосил . . .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom