Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
El Real Madrid C. F. y Nikola Mirotic han alcanzado un acuerdo para la ampliación del contrato del jugador, que queda vinculado al club hasta el final de la temporada 2015-2016.
Кој е овој бе? :)

A

apidrone

Гостин
Па вака нешо:
Real Madrid C. F. and Nikola Mirotic have reached an agreement to expand the player's contract, which is connected to the club until the end of the 2015-2016 season.
Значи, Никола Миротиќ, продолжување на договорот :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Па вака нешо:
Real Madrid C. F. and Nikola Mirotic have reached an agreement to expand the player's contract, which is connected to the club until the end of the 2015-2016 season.
Значи, Никола Миротиќ, продолжување на договорот :)
Тоа е кошарка

A

apidrone

Гостин
И јас прво помислив дека е кошаркар, ама ме збуни ова Real Madrid C.F.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Октоподот да не има типувано нешто :D

Real Madrid CF-Mk
Октоподот Икер повторно го одбра Реал !!!

Октоподот крстен по голманот на Шпанската репрезентација,Икер Касиљас,и за ова дерби,како и за претходните две-излезе со своја прогноза.Традиционално,на Икер му беа поставени садови со храна,во неговиот дом во аквариумот 'Sea Life' de Benalmádena, Málaga.Околу 20 минути Икер се двоумеше кој оброк да го избере,што значи дека дербито ќе биде неизвесно.Сепак на крајот се одлучи да ја избере сардината од садот именуван Реал Мадрид.Со ова предвидување смета дека Реал ќе излезе како победник од двомечот и ќе се пласира во финалето на Вембли.

--- надополнето ---

Момци, шпекулации или нешто официално за составот ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
2,60 за Реал Мадрид да иде понатаму. Може да се опне за 2000!!!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Нешто шпекулации околу можните состави :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
740 за 2000 добивка(2,7koef.), се исплати мислам. Ја ке влагам :). Naris follow me :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
BREAKING NEWS.....SERGIO RAMOS THE REAL MADRID DEFENDER WHO DROPPED THE COPA DEL REY TROPHY OFF THE BUS HAS SAID THAT HE WANTS TO JOIN ARSENAL.......TO MAKE SURE THAT HE NEVER DOES IT AGAIN!!!!!!!

:smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ја ке бидем врло увреѓен и непријатно иненаѓен и наљутен ако Кака не игра наместо Озил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom