Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Страшна утакмица изигра Ласана....не ме загрижува отсуството на Кедира доколку нигерот покаже слична игра против Барселона.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Страшна утакмица изигра Ласана....не ме загрижува отсуството на Кедира доколку нигерот покаже слична игра против Барселона.
Ја викам за со Барса Пепе да се врати со Рамос централен одбрамбен, а Лас да игра разбивач. нешто шо Пепе играше последните два дуели, а место Кедира, Гранеро...нема кој др. Чаби-Лас Гранеро.

http://sportdenes.com/fudbal/2011-01-07-11-54-24/item/4457-barsa-cekor-poblisku-do-titulata-mesi-go-postigna-50-pogodok.html

последната реченица :pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.618
Поени од реакции
14.491
Ја викам за со Барса Пепе да се врати со Рамос централен одбрамбен, а Лас да игра разбивач. нешто шо Пепе играше последните два дуели, а место Кедира, Гранеро...нема кој др. Чаби-Лас Гранеро.

http://sportdenes.com/fudbal/2011-01-07-11-54-24/item/4457-barsa-cekor-poblisku-do-titulata-mesi-go-postigna-50-pogodok.html

последната реченица :pos2:
Дефинитивно најдобар избор за со Барса, пред некоја ден кога пишував можни комбинации заборавив на Гранеро.

Болвата. :vozbud:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Неделава е дефинитивно на Кака :)
Титула
Роденден
2 гола
и денес доби ќерка :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Неделава е дефинитивно на Кака :)
Титула
Роденден
2 гола
и денес доби ќерка :)
Епа ајде со среќа нека му е, дај боже ова да му биде мотив за да покаже што знае и умее пред да го шитнат.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито Победа !
Сите изиграа одлично. Кака покажа дека сеуште знае да игра фудбал. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
нешто официјално до кога ќе биде повреден кедира?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?
Mourinho: Можеме добро да ја завршиме сезоната, со чувството дека сме способни да ја победиме на било кој терен и со голем капитал на самодоверба и со чувството дека Barça ја освои La Liga поради своите бодови, а не затоа што ние сме и ја подариле. Се Додека математиката вели дека нема победник ние ќе се бориме.
Моите играчи секогаш по...зитивно одговараат на моите очекувања. Задоволен сум затоа што Valencia е трета и е една од најважните екипи во Liga, и ние бевме сериозни. Освен тоа, сакам да истакнам дека после незаборавните моменти кои ги доживеавме обично има натпревари кога играчите ја губат амбицијата, но моите играчи после забавата за Купот играа фантастично.
Kaká изигра фантастичен натпревар на позиција која многу ми се допаѓа. Тоа е многу добро за неговата самодоверба и сега имаме шест или седум натпревари на кои ни е потребен најдобриот Kaká. Тоа што ќе го направи сега ќе му помогне многу за следната сезона.
Луѓе како Ramos или Di María, кои останаа дома или оние кои беа на клупа се радуваа многу на оваа победа.
Во натпреварување во кое не сме фаворити и после освоена титула, освоивме добра победа со спектакуларен фудбал. Ја завршивме операцијата Валенсија со два тешки натпревари во три дена.
Во понеделник ќе размислувам за натпреварот против Barcelona. Во недела имаме фамилијарно претпладне и тренинг попладне. За оваа недела заврши фудбалот за мене.
Втората сезона секогаш мора да биде подобра од првата. Тогаш ќе се види што научиле тренерот и екипата, со две-три измени на лето. Таков Real Madrid очекувам. Но освоивме една титула, во полуфинале сме во ЛШ у се бориме за Liga.
Nacho денес изгледаше како ветеран. Сакам тие деца да бидат психолошки подготвени за ова. Му честитам на него и на сите негови соиграчи од Castilla.

Kaká: Ова е многу важно за мојата самодоверба, ми беше потребна ваква шанса и сакам да им се заблагодарам на соиграчите за поддршката. Во првото полувреме бевме одлични и можевме да го решиме натпреварот. Во второто го одржавме ритамот, но Valencia ризикуваше повеќе и ни даде 3 гола. Ова беше натпревар за мене и за Real Madrid. Фантастична група сме. Денес секој од нас ги искористи своите шанси. Екипа која игра на ваков начин два дена после освоена титула покажува дека сака многу добро да ја заврши сезоната. Голот и го посветувам на мојата ќерка која треба да се роди денес или утре.

Higuaín: Среќен сум и ќе уживам во ова. После сето она низ што поминав и после долго време надвор од терен презадоволен сум. Долго време помина од мојот последен гол. Сега да продолжиме вака и да не се откажеме од ништо. Морам да поконтинуирано да играм за да го повратам моето ниво. Тренерот виде дека не можам да издржам и ме смени. Сите играчи сме исти и имаме иста цел и така мораме да продолжиме. Имам широка екипа, може да игра секој, да собира минути, а другите да се одморат.
I like it. :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom