Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
обратно пропорционално читам или некој сака да ги преврти зборовите фрлени за 2 години...

убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.

Овај КАка звер,овај Игуаин кога го купивне?..мн јак чоек...Тој чељавиот,ја не зна како шо пушчиле да си ѓи вљечкат цревана потерен...не зна..Ја се слага со Батистутата,овај чељавиот требит да се пушчит да продават пиперки и пепуни на пазар..не е за во Реал.Да се фрлит на првото џубре шо ќе се најт, па јана мајка нека е......

223141_10150161126445415_240839255414_6907313_264712_n.jpg

убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.

и јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбата ;)

и јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбата ;)
факт е дека бензема треба уште многу да се докажува и дека некои го дигнаа во небо откако даде 2-3 гола.Ама vamosreal го сака многу,многу на свет,негова најголема желба е како што гледате да биде фудбаљер

Каква прогноза:party3:

И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....

Иначе уба атмосфера владеј во клубов моментално, сакам да продолжи истото и среда :D

И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....

Иначе уба атмосфера владеј во клубов моментално, сакам да продолжи истото и среда :D
полека бе чоек,наместо да се радуваш што си утнал и што ги растуривме овие ти ме напаѓаш,а викаш убава атмосфера,извини ако се навреди:smir:

Кои нема да играат првата со фарса ?

Интересно 37% посед на топка , а 6 гола :D Фарса со 90% 1 не може :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom