Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Eve i javno da vi se izvinam za ova vo fan klubot na Barca. Vo afekt bese, ne mislev so pisuvam, a ne go mislev toa. Zasluzuvam da me pcuete ali jbg, glupavo bese od moja strana.

Uste ednas se izvinuvam, i cestito titula.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честитки за победата над најголемиот ( моментално ) ривал... и честитки потоа за освоената титула... само напред ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честитки за победата над најголемиот ( моментално ) ривал... и честитки потоа за освоената титула... само напред ;)
А добро кога не бил најголем ривал Барселона на Мадрид???

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
GIFSoup

Дар-Мар :)

--- надополнето ---

Eve i javno da vi se izvinam za ova vo fan klubot na Barca. Vo afekt bese, ne mislev so pisuvam, a ne go mislev toa. Zasluzuvam da me pcuete ali jbg, glupavo bese od moja strana.

Uste ednas se izvinuvam, i cestito titula.
Абе и Велија беше во афект но знајш сеа каде е... :P

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А добро кога не бил најголем ривал Барселона на Мадрид???
Секој тим си има свој најголем најчесто градски ривал...
За Реал тоа е Атлетико Мадрид..
А за Барса тоа е Еспањол...
Но со оглед на се што се случува последниве сезони, тоа ривалство многу по лично станува меѓу Барса и Реал и поради тоа беше моментално назначено :]

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Атлетико поголем ривал од Барса? Никад не биле, ни па ќе бидат. Тоа што се градски ривали е друго, ама во никој случај неможе да се спореди ривалстовото.

Член од
8 април 2011
Мислења
24
Поени од реакции
1
cestito kupot, se isplati dobrata igra na real, da se nadevame do slednoto el klasiko da ima vakva igra pak, do togas sportski pozdrav

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако некој и некогаш му го има земено здравјето на Алвес тоа е Ди Марија. Секоја чест за момакот...ја остави душата и срцето на терен.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Само Озил не задоволи вечерва. КАМЕН беше. барем според мене

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ова од 0.39 глеајте го.... најјак момент вечерва... Пеп избегна да честита титула на играчите на Реал (бар ја не видов да честита некому), и тргна да се поздрави со судиите, али Арбелоа :)zver:) му се упика и се ракуваше со него... :pos: :pos: видете после и реакцијата на Пеп... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom