Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е бабинави на двајцата... :)

pepe-celebration-o.gif

еве... со подобар квалитет утре :)

фалааа

Eve i javno da vi se izvinam za ova vo fan klubot na Barca. Vo afekt bese, ne mislev so pisuvam, a ne go mislev toa. Zasluzuvam da me pcuete ali jbg, glupavo bese od moja strana.

Uste ednas se izvinuvam, i cestito titula.

Честитки за победата над најголемиот ( моментално ) ривал... и честитки потоа за освоената титула... само напред ;)

Честитки за победата над најголемиот ( моментално ) ривал... и честитки потоа за освоената титула... само напред ;)

А добро кога не бил најголем ривал Барселона на Мадрид???

GIFSoup

Дар-Мар :)

--- надополнето ---

Eve i javno da vi se izvinam za ova vo fan klubot na Barca. Vo afekt bese, ne mislev so pisuvam, a ne go mislev toa. Zasluzuvam da me pcuete ali jbg, glupavo bese od moja strana.

Uste ednas se izvinuvam, i cestito titula.

Абе и Велија беше во афект но знајш сеа каде е... :P

А добро кога не бил најголем ривал Барселона на Мадрид???
Секој тим си има свој најголем најчесто градски ривал...
За Реал тоа е Атлетико Мадрид..
А за Барса тоа е Еспањол...
Но со оглед на се што се случува последниве сезони, тоа ривалство многу по лично станува меѓу Барса и Реал и поради тоа беше моментално назначено :]

^ Атлетико поголем ривал од Барса? Никад не биле, ни па ќе бидат. Тоа што се градски ривали е друго, ама во никој случај неможе да се спореди ривалстовото.

cestito kupot, se isplati dobrata igra na real, da se nadevame do slednoto el klasiko da ima vakva igra pak, do togas sportski pozdrav

Само Озил не задоволи вечерва. КАМЕН беше. барем според мене

ова од 0.39 глеајте го.... најјак момент вечерва... Пеп избегна да честита титула на играчите на Реал (бар ја не видов да честита некому), и тргна да се поздрави со судиите, али Арбелоа (:zver:) му се упика и се ракуваше со него... :pos: :pos: видете после и реакцијата на Пеп... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom