Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Ако некој го има клипчето кај што го фрлаат Мурињо одма да го стај...ХАЛАААААААААААААААААААААААААА МАДРИДДДДДДДДДДДДДДДДДД.
П.С.Собирам матерјали за поклон..:vozbud:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
... со скок шут со глава наназад да не заборавиме. Како Мајкл Џордан на времето :))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Дечки, не знам за вас, али ја наредниве два натпревари во ЛШ ќе ги глеам онака искулирано. За мене е доволно ова до сега што го направивме, и два пати да не тепаат нема воопшто да бидам разочаран. Прва сезона на Мурињо, ја помина можеби најголемата бариера за нас - осминафинале во ЛШ, стигна дури и до полуфинале, го освои купот и тоа на најдобар можен начин за секој мадридист, во финале ја тепавме Барселона, пред нивните играчи фудбалерите на Реал го креваа трофејот, ретко се гледа ваква слика, фантазија.. Едноставно, јас сум презадоволен од досега сработеното оваа сезона, и понатаму што и да се направи е само плус за мене.

Ми се спие ми се плаче, не можам да го глеам прославувањето, ваљда ќе има утре на јутјуб. Лека ноќ на сите мадридисти, уживајте во ваквите моменти !

HALA MADRID !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Пике,Леси,макрото Алвес и остала багра да го земат на уста! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ел нуево матадор... :)

инаку овие неможат да заминат од Местаља, новинариве викаат дека досеа немало таков интерес за финале на Копа дел Реј...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Кај мене нема проблем, треба да почекаш да пројдат 20 секунди да заврши рекламата па ќе почне...

еве линкот уште еднаш, пробај...

http://www.telemadrid.es/?q=emision_en_directo#telemadridSatelite
Приклучокот за Adobe Flash се урна. И после секој испратен извештај и превчитување на страната пак истото.... изгледа до кај мене е нешто
а друг линк...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom