Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Од лево кон десно ЕлНињо,Митеман,Шурикен и Доктор Ху со нивнот миленик.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Од лево кон десно ЕлНињо,Митеман,Шурикен и Доктор Ху со нивнот миленик.![]()
Супер изиграа нашиве,машки. По подолго време нашиве се изиграа со срце,свака им част. Едино Албиол потфрли но нема везе. 10 на 11 кога му игравме бевме далеку поопасни
ќе беше убаво во последните минути Кедира да постигнеше гол за радост на Доктор Ху и сите Мадридисти на светов но ништо.
Се надевам дека ќе продолжиме вака да играме и да почниме со победи.
ај ај![]()
Од лево кон десно ЕлНињо,Митеман,Шурикен и Доктор Ху со нивнот миленик.![]()

Иначе вчера добро изигра, позитивно сум изненаден од него, а од Пепе не сум изненаден, го имам гледано на СП баш на оваа позиција играше, се разбира одлично.Докторе не претеруј сеа и ти, Самчо е тиња за у напад, више пречи отколку што има корист од негоИначе вчера добро изигра, позитивно сум изненаден од него, а од Пепе не сум изненаден, го имам гледано на СП баш на оваа позиција играше, се разбира одлично.
нешто поголема резолуција од сликиве?
не претерувам,финатата е што сите го потценивме,а човекот игра одличноДокторе не претеруј сеа и ти, Самчо е тиња за у напад, више пречи отколку што има корист од негоИначе вчера добро изигра, позитивно сум изненаден од него, а од Пепе не сум изненаден, го имам гледано на СП баш на оваа позиција играше, се разбира одлично.