Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Од лево кон десно ЕлНињо,Митеман,Шурикен и Доктор Ху со нивнот миленик.:)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Нема грешка.....

А незнам зошто Гарај не игра, барем лани подобро изигра од Албиол........

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Сега ќе игра среда, нема Албиол право на настап :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Играчите на Реал Мадрид Кастиља денеска одиграа 0-0 против 15-то пласираните Весиндарио.

Младите Мадриѓани цел натпревар доминираа и имаа поголем посед на топка. Шансите на Мората, Сарабиа, Фран Рико и многу други се нижеа една по друга, но среќата не ги послужи ни овој пат како и на минатите 2 натпревари.

Како и да е, Кастиља продолжува со одличната низа од како на клупата пристигна Алберто Торил со 15 натпревари без пораз 11 победи и 4 нерешени средби.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ауф каква утакмица. :) Супер изиграа нашиве,машки. По подолго време нашиве се изиграа со срце,свака им част. Едино Албиол потфрли но нема везе. 10 на 11 кога му игравме бевме далеку поопасни :) ќе беше убаво во последните минути Кедира да постигнеше гол за радост на Доктор Ху и сите Мадридисти на светов но ништо. :) Се надевам дека ќе продолжиме вака да играме и да почниме со победи.
КЕДИРА и ПЕПЕ FTW !

--- надополнето ---

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Некој со клипче од вчерашната партија на Пепе и Кедира?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

ај ај:)

--- надополнето ---

зашто никој не го фали кедира,најдобриот играч вчера заедно со пепе,за све го бива сами за у напад,одбрана средина.Комплетен играч,роналдо може вода да му носи

--- надополнето ---

нешто поголема резолуција од сликиве?

A

apidrone

Гостин
Докторе не претеруј сеа и ти, Самчо е тиња за у напад, више пречи отколку што има корист од него :) Иначе вчера добро изигра, позитивно сум изненаден од него, а од Пепе не сум изненаден, го имам гледано на СП баш на оваа позиција играше, се разбира одлично.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Која уплашена фаца Меси на крајот, си помисли ќе заврши како Каскеро

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Докторе не претеруј сеа и ти, Самчо е тиња за у напад, више пречи отколку што има корист од него :) Иначе вчера добро изигра, позитивно сум изненаден од него, а од Пепе не сум изненаден, го имам гледано на СП баш на оваа позиција играше, се разбира одлично.
Не изигра добро туку изигра одлично заедно со Пепе. :smir:

--- надополнето ---

нешто поголема резолуција од сликиве?
Овие ги најдов на офцијалнана ФБ страница на Реал,со поголема резолуција немаше.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ги читам коментарине од ѓупцине и не можам да се изначудам кои глупаци се попатетични се од тимот за кој навиваат демек судијата бил крив за се а тие судии ги доведоа до ебаната титула кога им се тресеа ноџињата како вчера имаше кој храбро да досуди и пенал или да премолчи во нивна корист ама тие заклучија дека не било ни пенал а од црвен картон немало ни Ц. Леле колку само се патетични и слепи во приказната дека се најсилниот тим во историјата дека тоа е најдоброто што може да се случи и дека во иднина никој тоа нема шанси да го достигне, го навредуваат Мурињо ,,преведувачот" ништо не знаел за фудбалот а оној плачконо нивни бил најдобриот неверојатен па Пике бил најјак на ЦБ Бускец бил најдобар задњи везни и што уште не читам и се чудам......
п.с. И се прашуваат зошто Реал треба да се радува на ова???? А како да не се радува Реал бе тенџериња едни кога ве пикна во шише со 10 играчи, кога ви се тресеја ноџињата при секој потег на Озил и како да се радувам кога Рамос Пепе Кедира Марсело и останатите одиграја машки силно со визија без трошка респект одиграа за Мадрид за Бернабе за публиката

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
не претерувам,финатата е што сите го потценивме,а човекот игра одлично

Higuain

Madridista!!!
Член од
30 декември 2010
Мислења
42
Поени од реакции
2
Не бев задоволен од фудбалот, имавме некои добри шанси што требаа да се искористат али то е то... Барса беа подобри со посовите нцнцнц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom