Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нападот ептен ќе биде тапа. Роналдо повреден, Бензема исто, а најверојатно и Марсело нема да игра. Ако играат бункер овие од Хихон, можно е да биде малце заебано за доаѓање до гол.

Не памтам некогаш во терминов да сме играло но како и да е добро ќе биде што порано.АУуу како ми дојде ова со Бенз,леле Пипа прва поставаа едвај чекам да го видам паак.:vozbud:

Лани или преклани против Гетафе :)

Иначе од свекоаш сум мрзел кога играа репрезентацие, бш поради ова. Најмногу повреде на репрезентативни утакмице има :@

Сеа ништо друго не останува освен да се надеваме на Озил и Ди Мариа дека изиграат добра партија и ќе бутнат некое голче. Доколку и Хиго добие 20 мин шанса би сакал да успее да постигне и он голче.

Среќен Роденден Серхио ! :)

sergio-ramos.jpg

Kaka ќе игра прва :P :P
hBd Ramos <3.....Ти посакувам мн.титули со Реал Мадрид и многу индивидуални...:)

Не се правите мали деца како да гледате фудбал една недела, никој играч после толку тешка повреда не се вратил одма да игра во прва постава. Бензема ќе биде спремен, а ако не биде Адебајор ќе игра.

Вудгејт се повредил, нема да игра на Бернабе. :icon_mrgr

:pos: Штета, ќе беше громогласно поздравен!

Ништо озбилно не е со Бензема, ќе одмара со Спортинг оти играше 2 утакмици со репрезентацијата, не би ме чудело и Алонсо да одмара. И не се филмајте со Пипита, Адебајор ќе стартува, Пипа ќе влезе у 87ма и ќе даде гол за победа од 1-0. :mist:

На утакмицата со тенерифе карим даде 2 гола, и еден Кака!А за со Гетафе не ми теквит......И да добари виц :)

И Алфа како и по обичај нема да пушти пренос, зашто игра во 18 00 и неспособните не се доволно умни да направат простор...

Значи нема да не има на тв,а ? Кој ќе се мачел со стримој у пм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom