Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке биде као мртовец. Ма да најбел фудбалер е за мене иниеста. Чоече тој као од пред лопата да им киднал на гробарите. Месут си е таман не го дирајте :D

^ ^Нека јаде цвекло малу,не зна нешто се плашам да не му се слоши на терен.

И после утакмица црвен под очите , ко накокан :pos2:

^^^Не сум јас крива што одите вие офтопик. :angel1: Добар е Озилчо бе, гледам почна и теретана почесто да посетува, се познава. :pipi:

И ај да не оди залудно постов, видете го видеото, ќе се испоубијат за Серхио! :nesvest:

--- надополнето ---

Во врска со старосната граница во Кастиља: прашав еден пријател од Шпанија, не постои, дека всушност нив не ги сметаат за младински тим. Но самиот клуб ’гледа да ги оддржува млади’. :)

што бидна со утакмицата со спортинг,ќе се игра оваа сабота/недела или?

laliga_news

Higuain could be in Real Madrid squad for the game against Sporting de Gijon

Смее тренерот во исто време да ни биде и резервен голман за од наредната сезона ? :)

Moruinho > Dudek :D

Е тој беа времиња.
1999-2000,2000-2001,2001-2002 Баерн и Реал се среќеваа во полуфиналињата, сите три години и сите беа нeизвесни утакмици и квалитетни.
Здравје догодина, ако освоиме 3-то место сеа ега да се паднеме полуфинале / финале, ако не понаредно тогаш и 4то да сме идеме у лига на шампиони :pos:

тренинг 29.03.11.... Higuaín, Canales, Granero, Adebayor, Lass, Pedro León, Dudek, Adán и Juan Carlos и Álex Fernández… Gago на трчање, CR и Marcelo во сала....

од страната на фб Колку фанови има Реал Мадрид во Македонија :)

^
Ее така, најави од каде е превземено, зашто Drettica може да те банира :)

^ еве за Шурикен ова... :)

Guti:
Volvere al madrid algun dia,me gustaria trabajar en el club de mi vida pero ahora solo besktas y el año que viene a otro pais.

Ќе се вратам во Мадрид некој ден, сакам да работам во клубот на мојот живот.

Луѓе дрес од Озил некаде по Скопјето има ли?
И како се движат цените општо на дресовите на Реал ако знае некој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom