Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ајде ако не сеа сите така да ги сакаат, па без разлика кој како игра и што прави за тимот.
логикава слабо а?
Затоа уште е во тимот...слаба логика.

^ Па не е Македонска лига па да ги мењаваат у сред сезона. Се подобри последниве утакмице, има среќа. Иначе да продолжеше како што знаеше бш ме интересира колку ќе го сакаше Перез и компанија. Еден Раул си замина, не некое дете што може да летне кога ќе му прдне на Перез.

Кој ќе чека до следна недела до го гледа Реал бе???!!! Цццццццццццццццццццццццццццццццццццццц ти е**м држави:jaj:

Не е битно чив миленик е, битно е дека го сакаат колку и да игра лош. Тоа е БЕНЗЕМА!!!

:pos::pos::pos::pos::pos:

Не знам што е јако за еден фудбалер да грее клупа, да пропадне во играта и да заврши во втора лига во Турција.
Го чуваат затоа што очекуваат нешто од него, ако не го биднеше до лето ќе го дадеа за смешна сума.
А сакањето е релативна работа оти многу кои ги сакаа лесно заминаа.

^ Па не е Македонска лига па да ги мењаваат играчиве кога сакаат. Се подобри последниве утакмице, има среќа. Иначе да продолжеше како што знаеше бш ме интересира колку ќе го сакаше Перез и компанија. Еден Раул си замина, не некое дете што може да летне кога ќе му прдне на Перез.

Да ама има подршка од Перез и Зидан поготово, тоа му дава уште многу животи.

--- надополнето ---

:pos::pos::pos::pos::pos:

Не знам што е јако за еден фудбалер да грее клупа, да пропадне во играта и да заврши во втора лига во Турција.
Го чуваат затоа што очекуваат нешто од него, ако не го биднеше до лето ќе го дадеа за смешна сума.
А сакањето е релативна работа оти многу кои ги сакаа лесно заминаа.
Ај на ова одговори ми само...зошто го бараше Ферги за истата сума колку што е земен???

:pos::pos::pos: Кога стигна понуда до Реал за Бензема од Ферги?

Еииии па и ти незнаеш?? Ферги 10 ги прати до сега, цената уште малку до 100 милиона ќе му стигнеше...ама Перез вика „не ја многу си го сакам Бензема не го давам ни за 200 милиона“ :)

Како бе не стигнало летоска??? стигна од него за 30м беше не 35м поточно.

:pos::pos::pos: Е ме изнасмеа вечерва, алал да ти е :)
Која црна понуда бе :pos:
Шпекулации на медиуми, да се крева галама за да се продаваат, чист бизнис.

Можеше на Сити да им се згреши такво нешто, ама и тие се опаметија Џеко го зедоа

Еииии па и ти незнаеш?? Ферги 10 ги прати до сега, цената уште малку до 100 милиона ќе му стигнеше...ама Перез вика „не ја многу си го сакам Бензема не го давам ни за 200 милиона“ :)

Чув за најновата 250 милиони, ама нашиве го побарале и Чичарито, а овие рекле дека е млад за две сезони дека ќе може и пак пропадна зделката :)

:pos::pos::pos: Е ме изнасмеа вечерва, алал да ти е :)
Која црна понуда бе :pos:
Шпекулации на медиуми, да се крева галама за да се продаваат, чист бизнис.

Можеше на Сити да им се згреши такво нешто, ама и тие се опаметија Џеко го зедоа

Чув за најновата 250 милиони, ама нашиве го побарале и Чичарито, а овие рекле дека е млад за две сезони дека ќе може и пак пропадна зделката :)

дечкич случајно да не збориш за НАЈСКАПИОТ СТАТИСТ во светот на фудбалот?!
нешо се шушка се сетил дека конечно дека за тие пари шо ги зема може и фудбал да игра, изгледа до сега ги броеше пари па од кога ги изброи сфати изгледа зашо му ги даваат...

дечкич случајно да не збориш за НАЈСКАПИОТ СТАТИСТ во светот на фудбалот?!
нешо се шушка се сетил дека конечно дека за тие пари шо ги зема може и фудбал да игра, изгледа до сега ги броеше пари па од кога ги изброи сфати изгледа зашо му ги даваат...

Не бе за Рејмонд правам муабет. Него сите го сакаат па не игра во Реал, треба да им го предложиме :pos:

Остај статистов наш откако ја доби наградата за најскап статист сега добил амбиција да добие награда за најдобар фудбалер. Просто да му се чудиш на паметот :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom