Џони Вајсмилер
Don't share my food
А добро каде се Озил и Ди Мариа во видеото???..и кој е стариот ако знае некој???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^А кој е чичево иначе?
^ Претседател на Шпанија е ми се чини.
Затоа уште е во тимот...слаба логика.Епа ајде ако не сеа сите така да ги сакаат, па без разлика кој како игра и што прави за тимот.
логикава слабо а?
Не е битно чив миленик е, битно е дека го сакаат колку и да игра лош. Тоа е БЕНЗЕМА!!!
^ Па не е Македонска лига па да ги мењаваат играчиве кога сакаат. Се подобри последниве утакмице, има среќа. Иначе да продолжеше како што знаеше бш ме интересира колку ќе го сакаше Перез и компанија. Еден Раул си замина, не некое дете што може да летне кога ќе му прдне на Перез.
Ај на ова одговори ми само...зошто го бараше Ферги за истата сума колку што е земен???![]()
Не знам што е јако за еден фудбалер да грее клупа, да пропадне во играта и да заврши во втора лига во Турција.
Го чуваат затоа што очекуваат нешто од него, ако не го биднеше до лето ќе го дадеа за смешна сума.
А сакањето е релативна работа оти многу кои ги сакаа лесно заминаа.
Ај на ова одговори ми само...зошто го бараше Ферги за истата сума колку што е земен???
Како бе не стигнало летоска??? стигна од него за 30м беше не 35м поточно.Кога стигна понуда до Реал за Бензема од Ферги?
Кога стигна понуда до Реал за Бензема од Ферги?
Како бе не стигнало летоска??? стигна од него за 30м беше не 35м поточно.
Еииии па и ти незнаеш?? Ферги 10 ги прати до сега, цената уште малку до 100 милиона ќе му стигнеше...ама Перез вика „не ја многу си го сакам Бензема не го давам ни за 200 милиона“![]()
Е ме изнасмеа вечерва, алал да ти е
Која црна понуда бе![]()
Шпекулации на медиуми, да се крева галама за да се продаваат, чист бизнис.
Можеше на Сити да им се згреши такво нешто, ама и тие се опаметија Џеко го зедоа
Чув за најновата 250 милиони, ама нашиве го побарале и Чичарито, а овие рекле дека е млад за две сезони дека ќе може и пак пропадна зделката![]()
дечкич случајно да не збориш за НАЈСКАПИОТ СТАТИСТ во светот на фудбалот?!
нешо се шушка се сетил дека конечно дека за тие пари шо ги зема може и фудбал да игра, изгледа до сега ги броеше пари па од кога ги изброи сфати изгледа зашо му ги даваат...