- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.666
- Поени од реакции
- 14.658
Да. Иначе следната недела има репрезентации, фудбал првествен, тек после две недели.
Нови два натпревари за Роналдо и нови 4 гола. xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Иначе следната недела има репрезентации, фудбал првествен, тек после две недели.
Нови два натпревари за Роналдо и нови 4 гола. xD

Откако ќе даде 1 после си игра најнормално.Таков си е амбициозен,а и не би бил Роналдо ако не би бил таков,мн јасно е ова.Абе морони(извинете што ве навредувам) ама што не се изначитав сега.Бензема бил добар се трудел и кога не давал голови а пред 2 утакмици не памтам некој тоа да го рекол мајки и шајки му се пцуеа на форумов а Роналдо не трчал кога противникот имал топка.Ебати глупите бе,кај сте виделе напаѓач да трча назад,освен во пресинг,напаѓач се враќа до половина при случај на контра да нема офсајд.Тие муабети за тоа што се сторил Роналдо досега да ги оставиме,сите ги знаеме ама некој кога не му одговара не ги прифаќа.
Роналдо прави спринт во 90 мин од 40-50 м,е ај повели кажете ми некој таков?
Озил што после 20 м се уморува.Единствена мана кај Роналдо еве и јас отворено ја кажувам е тоа што премногу ги сака головитеОткако ќе даде 1 после си игра најнормално.Таков си е амбициозен,а и не би бил Роналдо ако не би бил таков,мн јасно е ова.
Абе морони(извинете што ве навредувам) ама што не се изначитав сега.Бензема бил добар се трудел и кога не давал голови а пред 2 утакмици не памтам некој тоа да го рекол мајки и шајки му се пцуеа на форумов а Роналдо не трчал кога противникот имал топка.Ебати глупите бе,кај сте виделе напаѓач да трча назад,освен во пресинг,напаѓач се враќа до половина при случај на контра да нема офсајд.Тие муабети за тоа што се сторил Роналдо досега да ги оставиме,сите ги знаеме ама некој кога не му одговара не ги прифаќа.
Роналдо прави спринт во 90 мин од 40-50 м,е ај повели кажете ми некој таков?
Озил што после 20 м се уморува.Единствена мана кај Роналдо еве и јас отворено ја кажувам е тоа што премногу ги сака головитеОткако ќе даде 1 после си игра најнормално.Таков си е амбициозен,а и не би бил Роналдо ако не би бил таков,мн јасно е ова.
Точно е тоа дека Роналдо трча помалку од другите.

Pavon
Toj megu figo i solari e mehia
Под Зидан е Арбелоа колку што глеам јас.