Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кон крајов на месецов, или почетокот на април се враќа Игуаин. Ај ако може некој да ми каже евентуално 1/4финале кога би се играло... се разбира ако е информиран. :)
5ти и 6ти Април се првите утакмици
12ти и 13ти Април се вторите утакмици.
Ајде поминете го Лион па во Април 4 Ел Класика во рок од 15 дена.....досадно ќе ни стане дури:):helou:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
5ти и 6ти Април се првите утакмици
12ти и 13ти Април се вторите утакмици.
Ајде поминете го Лион па во Април 4 Ел Класика во рок од 15 дена.....досадно ќе ни стане дури:):helou:
нас да.....и ќе ме стегат срцево 4 пати во две недели......а неутралниве гледачи,ќе си земет пуфки,и ќе си уживет! :)
БТВ,дали некој од форумов е админ на групана "Колку фанови има Реал во македонија"? :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
2 наши, 2 ваши... братска делба :)

Иначе дресот за новата сезона според марка...

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Барса може да прми 4 од 4 како на геј парада!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
тренинг 09.03.11.... Pedro León и Carvalho во сала заедно со Cristiano, Gago, Arbeloa, Gago, Kaká и Higuaín... останатите поделени во две групи, едните играа против против Castilla, а другите тренираа посебно (Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Ozil, Di María, Benzema).... против Castilla играа Albiol, Khedira, Lass, Granero, Canales, Adebayor и Morata, Casado, Carvajal и Juanan…. а за Castilla, Juanfran, Goni, Pablo Gil, Luis Hernández, Álex, Martinéz, Denis, Juan Carlos, Rúben Ramos и Joselu…. на сосема друг агол Casillas, Dudek и Adán….

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
нас да.....и ќе ме стегат срцево 4 пати во две недели......а неутралниве гледачи,ќе си земет пуфки,и ќе си уживет! :)
БТВ,дали некој од форумов е админ на групана "Колку фанови има Реал во македонија"? :)
Не ниеден од тие колку што знам не е зачленет.
И со Лион ќе ома прганизирано гледање.Најверојатно во Еспресо(карши Градежен):)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке им го даеме нека останат у прва лига... ке им крадат бодови на барса :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ozil (09.03.11 - press): Среќен сум и задоволен, добро ми оди, но се уште ништо не сум постигнал. Дојдов овде за да созреам како играч, да бидам подобар, се уште ништо не сум покажал, а Zidane беше светски играч, јас се уште не сум. Zidane е светска класа, јас се уште растам и треба многу нешта да направам.
Ние треба да го играме нашио...т фудбал. Нашата цел е да играме офанзивно. Играме добро и тоа го покажавме против Santander. На последниот натпревар видовме дека сме добра екипа и силна.
Сакам кога ја имам топката, сакам офанзивна игра.
Cristiano е светска класа играч. Освои многу натпревари за нас и го чекаме да се врати најбрзо што може.
Сега сме сконцентрирани само на Hércules, играме дома и целта ни е да ги земеме трите бодови. Сезоната е долга и веруваме дека Barcelona ќе изгуби некој натпревар, се може да се слуши.
Го гледав натпреварот вчера и мислам дека сите видоа нешто неправедно, но не сакам да коментирам повеќе. Ќе одговарам само на прашања за Real Madrid.
И Schalke и Valencia имаат шанси да одат понатаму, имаат добри играчи и им посакувам најдобро на двете екипи.
Учам шпански и разбирам многу, но тешко е кога треба да зборувам. Се разбирам со соиграчите на шпански и нешто на англиски. Сакам многу титули со Real Madrid (на шпански).

Раул помина.... али Реал ...:\ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom