Ozil (09.03.11 - press): Среќен сум и задоволен, добро ми оди, но се уште ништо не сум постигнал. Дојдов овде за да созреам како играч, да бидам подобар, се уште ништо не сум покажал, а Zidane беше светски играч, јас се уште не сум. Zidane е светска класа, јас се уште растам и треба многу нешта да направам.
Ние треба да го играме нашио...т фудбал. Нашата цел е да играме офанзивно. Играме добро и тоа го покажавме против Santander. На последниот натпревар видовме дека сме добра екипа и силна.
Сакам кога ја имам топката, сакам офанзивна игра.
Cristiano е светска класа играч. Освои многу натпревари за нас и го чекаме да се врати најбрзо што може.
Сега сме сконцентрирани само на Hércules, играме дома и целта ни е да ги земеме трите бодови. Сезоната е долга и веруваме дека Barcelona ќе изгуби некој натпревар, се може да се слуши.
Го гледав натпреварот вчера и мислам дека сите видоа нешто неправедно, но не сакам да коментирам повеќе. Ќе одговарам само на прашања за Real Madrid.
И Schalke и Valencia имаат шанси да одат понатаму, имаат добри играчи и им посакувам најдобро на двете екипи.
Учам шпански и разбирам многу, но тешко е кога треба да зборувам. Се разбирам со соиграчите на шпански и нешто на англиски. Сакам многу титули со Real Madrid (на шпански).
Раул помина.... али Реал ...:\