Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е баш тоа е проблемот. Ништо да не се смени.

само да се искорени дебилот и сето друго ќе е ок!!! како не се повреди да скрши нога и никогаш да не се врати сите ќе не раатиса...

не знам дали имате забележано но последниве 6-7 години со толку многу играчи,трењери,управи и уште не знам што,играта ни останува иста,едноставно како секоја година да гледам дежа ву,нез што треба да направат за да се смени нешто,се надевам ќе освоиме некоја титула сезонава(ЛШ) и ќе почнеме една нова етапа,побогата со титули...
треба да не ги потценуваат ваквите тимови пред се,треба да добиваат шанси дечките од кантерата како Мората ја сум 95% сигурен дека ваква шанса немаше да промаши,треба мурињо да се спушти на земја вие го гледате валдано сеа изјави да дава?не.доби се што сакаше....напаѓач ете му напаѓач и кој кур

треба да не ги потценуваат ваквите тимови пред се,треба да добиваат шанси дечките од кантерата како Мората ја сум 95% сигурен дека ваква шанса немаше да промаши,треба мурињо да се спушти на земја вие го гледате валдано сеа изјави да дава?не.доби се што сакаше....напаѓач ете му напаѓач и кој кур

имаше Робен имаше Руд имаше Хунти имаше Снајдер имаше ВДВ ... ама НЕ тој го сакал БЕНЗЕМАААААА!!! курот сеа ќе ми го јаде со бензема...

Значи сите играа добро а посебно Бензема мораме да го пофалиме, ми текнува кога дојде во Реал некој од фановите напиша дека многу слична игра играл како Роналдо (Феноменот) еве сега веќе тотално го докажа тоа он е замената за Роналдо! :pos:

Робен,Снајдер и ВДВ ги продадееме дојдее Бензема и Адебајор како појачение :)

Btw немој некој да плаче по Игуаин зш кичмата ќе му ја скршам нели ви текнува што направи со Лион? И он е иста песна! :)

Значи сите играа добро а посебно Бензема мораме да го пофалиме, ми текнува кога дојде во Реал некој од фановите напиша дека многу слична игра играл како Роналдо (Феноменот) еве сега веќе тотално го докажа тоа он е замената за Роналдо! :pos:

Немој ни во лудило некој да го споредил со Роналдо...
Огромна навреда за Роналдо би била да го споредиш со овој макар и со ситница...
па поарно јас да играм, ем нема пари да барам, ем нема вака да промашувам...

Рамос ќе биде кобен по тимот ако не седне во брзо време на клупата.

Веќе ми е глупо да се повторувам дека Рамос игра КАТАСТРОФАЛНО. Арбелоа моментално е цело ниво пред него.

На телето му поминала настинката, се врати на старо, да кине живци. На Озил му е потребен одмор, редно е да паузира еден натпревар. Роналдо се сети да игра у последните 25 минути, Кака солиден, исто и Ласс.

Морам да ги пофалам Пепе и Карваљо, одлична игра. Толку за сега...

Робен,Снајдер и ВДВ ги продадееме дојдее Бензема и Адебајор како појачение :)

абе грешиш дај му шанса, сега дојде, уште не е уходан, еве наредната ќе се докаже ма не 100% туку 34932859042358%... мамицата негова челава не знам татко му шо не свршил на камен пошо камен да играше за нас денес гол ќе дадеше во такви шанси... а овој не знам веќе ни шо е

Веќе ми е глупо да се повторувам дека Рамос игра КАТАСТРОФАЛНО. Арбелоа моментално е цело ниво пред него.

На телето му поминала настинката, се врати на старо, да кине живци. На Озил му е потребен одмор, редно е да паузира еден натпревар. Роналдо се сети да игра у последните 25 минути, Кака солиден, исто и Ласс.

И заборави да кажеш дека ти фали Игуаин зш ќе нема кој да ја реши утакмицата со Лион знаеме што и направи лани на Сантијаго Бернабе им ја скрши кичмата на сите :pos:

Btw кај Бензема нема што повеќе да се размислува... не заслужува ни тревата на стадинот да ја коси! Ама и Игуаин не е снајпер па да плачеме по него и он промашува ного!

рамос е штопер и точка... нема никаква врска со бек дефинитивно!!!
алонсо денеска исто потфрли мислам највеќе пошо не најде ниедно против решение за бункерот, во прво полувреме никаде го немаше во второ почна ама заглави како и озил и кака... ништо ама баш ништо не изиграа
освен Пепе и Карваљо друг прелазна оценка може да добие само Ди Марија... колку и да знае да претерува со дриблинзите дечкото барем се труди нешто...
роналдо е манекенка и тоа и ќе си остане иако ретко добиваше топка во близина на шеснаесетникот, али првата негова помисла му е ГООООЛЛ, изигра на некое си минимално негово ниво по последни 15 мин и толку... ако нема топка кај него стои и само стои и толку...

абе грешиш дај му шанса, сега дојде, уште не е уходан, еве наредната ќе се докаже ма не 100% туку 34932859042358%... мамицата негова челава не знам татко му шо не свршил на камен пошо камен да играше за нас денес гол ќе дадеше во такви шанси... а овој не знам веќе ни шо е

Kolku kletvi mu frli edna ke fati barem:icon_lol:

И заборави да кажеш дека ти фали Игуаин зш ќе нема кој да ја реши утакмицата со Лион.
Btw кај Бензема нема што повеќе да се размислува... не заслужува ни тревата на стадинот да ја коси! Ама и Игуаин не е снајпер па да плачеме по него и он промашува ного!

барем дава за 2 месеци повеќе голови од некој за цели 2 години!!!

--- надополнето ---

се до една да фати мамицата негова... да се сопне после кога излегува од кола на вратата да се заколе... ако и тоа не успее у сон парализа да го фати и никогаш да не го пушти!!!

тоа све vamos real ги одбива

--- надополнето ---

теле си е теле,колку и да сакам да видам нешто во него ЏАБЕ теле си е.Треба да го пратат во лион на позајмица и нека дава таму голови против марсеј и остали французи,нас ни треба напаѓач убица што незнае да промаши Џеко на пример
ја пак ќе кажам златен пипита
higuain.jpg

Батистута какви ти се тии клетви бе човек кажи барем за колку пари падна? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom