Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да не можат никако да ги победат на гости страшна работа не ми се верува нека си ја ебат мајката......................:nerv:

Што ви е крив па Пјанич сеа на вас ?????? Одбраната е ДУПЕ не е крив он што отиде така шугаво топката...
крив е тоа што фаулите беа направени на 33 метри а он слободните ги изведуваше од 25

Барем малеров од порази на Жерлан го скршивме,наредна тука ја тепаме :)

To e,прво полувреме како да се испробуваше нешто,но од второво сум задоволен но не и презадоволен.Секоја чест за Бенз а и за целата акција,имаше уште многу напади во кои ги направивме мајмуни,но за приемниот гол не би кривел никого,абе едноствано толку среќа имаме да га ебу.А и со статививе ми идеше да се самоубијам.Ај да не коментираме многу само смирено и во реваншот.

крив е тоа што фаулите беа направени на 33 метри а он слободните ги изведуваше од 25

Копилето Штарк е крив за тоа, не босанецот.

Иначе морам да го пофалим Бензема, се повампири!

Ви се чудам ( на некој ) кога ве читам . Реал има позитивен резултат од Лион . Шанса да го запечати пласманот на Бернабе , каде Лион треба да брка резултат , што повеќе ???

Имате гол на гости, шо се секирате :)
Изглеа оти знаат дека и тоа не и значи ништо...не и е прв пат да си напраат самоубиство у заседа.........

Во нормални услови,ова е топ резултат...ама земено историски,ризик невиден е....страв!

на бернабе треба исто како со Милан првата дај два гола и после одбрана одбрана и само одбрана(ама вистинска одбрана)

Имавме среќа и ние, ама и они повеке. Коментаторов изглеа е "огромен" фан на Реал...

Florentino_Perez_celebro_palco_gol.jpg

како се радуваше:pos2:

Аку земиме пак...ова е најдоброто гостување во последниве 8 години......Од монако 3-0 изгубивме,од Рома 2-1,од Арсенал 1-0,од Ливерпул 4-0,од Јуве 1-0,од Лион лани 1-0...Имат нешто позитивно! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom