Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тешко нас на бернабе,доколку заврши нерешено или ако изгубиме,мислам дека единствена опција е да победиме,мада далеку е победава!!
:toe:

Зошто се губи волку одбранава???? :jaj:

Каква катастрофа како на среќа мина топката па уште гледаат само офффф мили боже

тешко нас на бернабе,доколку заврши нерешено или ако изгубиме,мислам дека единствена опција е да победиме,мада далеку е победава!!
:toe:

Како бе тешко вас на Бернабе , се глеаше од прва минута дека Мур иде да не изгуби така да на Бернабе ќе биде запечатен пласманот во четврт

Дали видовте како Мурињо додека го изведуваа слободниот удар ( кога го дадоја голот лион ) мавташе со раката за да се вратат уште назад... тогаш ќе го блокираја и гомис. :/

Добро е. Можеше да се победи, али со оглед на све што ни се има дешавано задоволен сум и со резултатов.

Имате гол на гости, шо се секирате :)

А на тој Штарк све по список да му се ебе со кого ќе стигне! Фаул на центар, а тоа копилето босанско ја донесе на 30м од гол. Не дека имаше некаква врска, ама за Реал у прво полувреме ја враќаше топката 1м ако ја однесеа понапред, а сега не гледаше.

Како бе тешко вас на Бернабе , се глеаше од прва минута дека Мур иде да не изгуби така да на Бернабе ќе биде запечатен пласманот во четврт

Да да,стварно се примети тоа!

(комотно можеше да прими Реал уште 2 гола)

Се на се реален резултат! Конечно постигнавме гол против лион на гости, играме дома, подобри бевме (некое време), ќе поминеме! Сега сум поуверен од било кога !

кога го видов арбелоа а не марсело ми беше јасно дека фудбал овој натпревар нема да гледаме освен пречката и стативата па и голот со голема доза на среќа(браво за бензема незнам што ни требаше адебајор)немаше ништо.Одбраната ни е тешка тапа го оставиа гомис сам на 5 метра од гол кај беа пепе?карваљо? незнам зошто кака не доби шанса,мурињо треба да сфати дека ова не интер и дека тука го нема лусио,тука има еден тежок киксер(пепе) и карваљо кој неможе се да покрие.Иако изгубив победа кој многу ќе значеше во следниот натпревар сепак се надевам на 1/4 финале
Хала Мадрид!

Што ви е крив па Пјанич сеа на вас ?????? Одбраната е ДУПЕ не е крив он што отиде така шугаво топката...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom