Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Benzema por Maicon, buen negocio?

Шпекулација како шпекулација, ама замислата и не е лоша. Ако има шанси да се оствари вакво нешто, јас сум за.
Јас сум не..од проста причина што Бензема во секој моменто може да блесне , по што е релативно млад,а и да го продаваме,можеме д адобиеме добра пара за него.Маикон ќе биде само старо железо кое ќе сјае 1 сезона,не вервам појке!:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не се шегувајте многу со Леванте, од 3 утакмици со нив годинава имавме нерешено и пораз. Иначе за среќа... Касиљас е само еден натпревар и ке се врати на Риазор, против Депортиво... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Раул после 6 години во 1/4 финале :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Јас сум не..од проста причина што Бензема во секој моменто може да блесне , по што е релативно млад,а и да го продаваме,можеме д адобиеме добра пара за него.Маикон ќе биде само старо железо кое ќе сјае 1 сезона,не вервам појке!:toe:
Уште ќе чекаме Бензема да блесне? Не беа доста 2 години чекање?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Уште ќе чекаме Бензема да блесне? Не беа доста 2 години чекање?
Многу јако се изразив :smir:....Меѓутоа не ја гледам логиката да се менвит КВАЛИТЕТЕН напаѓач,кој конечно покажа дека е жив.........за истрошен десен бек? :toe:

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^ Не би рекол дека е истрошен. Не глеј ти дека има 29-30 години и готово му заврши кариерата. И Карваљо е преку 32 години па глеј го уште како игра.

Значи, не викам јас дека Маикон би бил страшно засилување, ама сум убеден дека ќе биде од мнооооооогу поголема корист во тимот за разлика од тој "kвалитетниот" напаѓач кој се влече низ терен како ранет војник. На крај краева и на клупа да седи Маикон би било одлично да знаеш дека за замена имаш бек како него со толкаво искуство.

Муабетов шо го правиме е безвезе пошто ова беше само обична секојдневна шпекулација, ама морав да го искажам јавно револтот против безкорисниот Карим Бензема, кој знам дека има голем талент и дека доколку си замине во друг тим ќе прави партали, ама со ова шо го има покажано досега во овие 2 години во белиот дрес е премалку, и според мене неговото патешествие во Реал Мадрид би требало на лето да заврши.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Раул после 6 години во 1/4 финале :)
Барем он да види бел ден ако ние више неможеме :)

Иначе Бензема за Маикон...поголема глупост не би можел ни ја да смислим :) Нека гледаат на Пепе договорон да му го продолжат, не Маикон да го купувале (иако знаем дека е обична шпекулација).

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Иначе Бензема за Маикон...поголема глупост не би можел ни ја да смислим :) Нека гледаат на Пепе договорон да му го продолжат, не Маикон да го купувале (иако знаем дека е обична шпекулација).
Абе не е битно дали е Маикон или некој друг. Така се погоди шпекулацијата.. Муабетот ми е дека моментално Бензема би го сменил и со Горан Попов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom