Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Како да порачам,колку ќе чини дресот (од Марсело ќе зеам) и за колку дена стигнува. Толку :)
Треба да направиш акаунт на официјалниот стор на официјалната страна на Реал Мадрид
WELCOME TO THE REAL MADRID INTERNATIONAL ONLINE SHOP
Еве колку ќе те чини дресот на Марсело, ќе ти стигне за 1-4 денови на врата за овие пари БЕЗ ДОПЛАТА
Real Madrid Home Shirt 2010/11 with Marcelo 12 printing XX/Large 46"-48" Chest 1 €67.62 €67.62
Sub Total: €67.62
Delivery: €15.45
TOTAL: €83.07

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке има организирани гледања на утакмицата со Лион мислам.... гледам на тоа Колку фанови има Реал у мк групата на фб има некој муабети на таа тема... Проверете па ако има нешто пишете тука за договарање дали ке има. :)

--- надополнето ---

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://www.24sata.hr/nogomet/victor-valdes-iskljucenje-ikera-casillasa-je-bilo-nepravedno-210036

Респект у секој случај :)

Иначе ова било најбрз црвен картон за Реал у Примера. Ако некој се сеќава, тој трапчото Пабло Гарсија додека играше во Реал исто направи брзо црвен картон, ама не ми текнуе во која минута. Ако најде некој нека каже :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
.. тој трапчото Пабло Гарсија додека играше во Реал исто направи брзо црвен картон, ама не ми текнуе во која минута. Ако најде некој нека каже :)
Немој молим те името не му го спомнувај. Овој деген не заслужува да се малтретираш да бараш по интернет за него и да трошиш kb.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Benzema por Maicon, buen negocio?

Шпекулација како шпекулација, ама замислата и не е лоша. Ако има шанси да се оствари вакво нешто, јас сум за.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
најдобриот дефинитивно напаѓач... многу ми е мака шо не успеа како шо почна својата кариера...

''Prije četiri godine u Milanu otkrio sam da bolujem od poremećaja štitne žlijezde koji se zove hipotireoidizam. On usporava metabolizam i, da bi se kontrolirao, trebao bih uzimati nadomjesne hormone. Isti su u sportu zabranjeni jer su na popisu dopinških sredstava.''

''Ljudi bi se trebali sramiti ružnih komentara o mojoj težini'', rekao je, okružen dvojicom sinova, Luis Nazario da Lima Ronaldo, nekad najbolji svjetski nogometaš, na konferenciji za novinare...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Треба да направиш акаунт на официјалниот стор на официјалната страна на Реал Мадрид
WELCOME TO THE REAL MADRID INTERNATIONAL ONLINE SHOP
Еве колку ќе те чини дресот на Марсело, ќе ти стигне за 1-4 денови на врата за овие пари БЕЗ ДОПЛАТА
Real Madrid Home Shirt 2010/11 with Marcelo 12 printing XX/Large 46"-48" Chest 1 €67.62 €67.62
Sub Total: €67.62
Delivery: €15.45
TOTAL: €83.07
Фала многу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom