Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Каков фудбал уффф....мераци
Ау да...честито победа бе.
Иначе Адебајор....лелеле ми идеше преку тв да му влезам:nerv: ама ајде, станал на лева нога.
Роналдо одличен, иако не постигна гол сепак даде се од себе.
Марсело мајсторче, многу е на место дечково. БРАВО!
Е сеа Адан...значи одличен беше, значи сигурно биле присутни и трема и се остало, ама успеа перфектно да се снајде и нека продолжи со работа.
Озил некако незнам зашто, ама добив впечаток како да не е ОК....претрча многу, до тоа ќе да е.
Пепе човече, гази.
Аххх не сум у најдобро стање, не можам да пишувам за сите...во секој случај пишав и најгоре, ОДЛИЧНО БЕШЕ...иако минимално водство, сепак се си беше на место.

П.С. Имав у план да ја стаам 1-2 ама добро што не стаив....сеа можда немаше ни да го пишувам постов:)
Фала.Чао.Пријатно.

Член од
13 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Нека ни е честито победата и да се множат иначе вчера сите изиграа извонредно а особедно Роналдо Нај добарр :vozbud:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ау забораив...нека му е среќен роденденот на Мариа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каков фудбал уффф....мераци
Ау да...честито победа бе.
Иначе Адебајор....лелеле ми идеше преку тв да му влезам:nerv: ама ајде, станал на лева нога.
Роналдо одличен, иако не постигна гол сепак даде се од себе.
Марсело мајсторче, многу е на место дечково. БРАВО!
Е сеа Адан...значи одличен беше, значи сигурно биле присутни и трема и се остало, ама успеа перфектно да се снајде и нека продолжи со работа.
Озил некако незнам зашто, ама добив впечаток како да не е ОК....претрча многу, до тоа ќе да е.
Пепе човече, гази.
Аххх не сум у најдобро стање, не можам да пишувам за сите...во секој случај пишав и најгоре, ОДЛИЧНО БЕШЕ...иако минимално водство, сепак се си беше на место.

П.С. Имав у план да ја стаам 1-2 ама добро што не стаив....сеа можда немаше ни да го пишувам постов:)
Фала.Чао.Пријатно.

Ееееееее малку фалеше да ја стаеш :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
^ хахаха фала ти што ме предомисли, у заден момент:):back:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ хахаха фала ти што ме предомисли, у заден момент:):back:
шо не ме прашаше мене и сеа со прстот у уста ке си останеше :D

Инаку случајно налетав на фб на ова.
Narachaj Dres
Primame poracka,za dresovi od bilo koja poznata fudbalska ekipa,dresovite se original i gi imaat na sebe site znakovi i oznaki......zatoa kontaktirajte ne ako sakate da si nabavite dres,neshto sho go posakuva sekoj vistinski navivach...
Имаше знам заинтересирани па можете да си прашате. :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083

Narachaj Dres
Primame poracka,za dresovi od bilo koja poznata fudbalska ekipa,dresovite se original i gi imaat na sebe site znakovi i oznaki......zatoa kontaktirajte ne ako sakate da si nabavite dres,neshto sho go posakuva sekoj vistinski navivach...
Брат ова според текстот, ми изгледа на детска шала или во најмала рака сумљива работа...Група постои некоја или... Ако може линк, да видам... Фала однапред...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Мене ми е мило што Роналдо беше дел од Реал и што остави белег во тимот. Како него нити имало играч нити ќе има :) Нека му се со среќа понатаму што и да прави
Се надевам дека клубов ќе остане во добри односи со него и ќе се потруди да го искористи за понатаму затоа што има што да им каже на напаѓачиве и во наредна средба Бензема нека проба да научи нешто од него оти на првата кога на поклон доби средба со Роналдо ништо не научил :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Narachaj Dres
Да е нешто посериозно, барем на кирилица ќе било напишано. Ова се гледа дека е напишано од некој кретен, што нема попаметна работа. Не се заебавајте, нарачајте од официјалната на Реал и крај приче :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom