Моменти на...

Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
...задоволство, потполна исполнетост во душата.

Имате ли понекогаш вакви моменти?! Кога ви е толку убаво, кога сте задоволни од све тоа што го имате, кога сте благодарни за сето она околу вас?!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
da moite momenti na zadovolstva se koga sum so moite doma so drugarite i najzadoveolen me pravi koga sum na teren koga igram kosharka definitivno

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Како што оди времето, се помалку. Заборавив како да уживам во малите задоволства, и таман ќе се осетам така задоволно, одма нешто ме сецнува.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Сеа идам да си напраам неколку продолжени моменти на задоволство. И да си го наполнам стомакот, пардонст - душата.:wink:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Imam i jas takvi momenti. Samo jas go praznam stomakot - i dusata. ;-)

.
.
.
.
.
.
.
SE ZEZAM ACEVA! :) Sto mi se naluti vcera mi se naluti bez vrska na tema abortus, a jas bas sakav da te druzam uz diskusija.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
добар топик...
често иам такви моменти,коа сум опкружена со луѓето шо ги сакам и ме сакаат,коа моите дома се послушни (тоа се ретки моменти и мора да се ценат):) коа љубовта ме служи добро...отприлика секогаш наоѓам причина да се осеќам задоволно...

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
ima,kako ne, momenti koga dozivuvam vozvisenost,sreka... vakvo nesto mi se slucuva koga ke slusnam nekoja ubava pesna, nekoja ubava rabota, koga ke se najdam vo dobro drustvo...togas mi se polnat bateriite do kraj!!!

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
aj aj sega nemat smisla malce siriozno zs panika ke digaat :))
zadovolstvo pa pred nekoj den ko doznav deka sani bila australija i i bilo straf da ni se javi pa pobarala adresa od vegas :))) straf i e na telefon a vo zivo masakar praela :) ajmo sa sa :) zadovolstvo pregolemo zimi edna majka :))

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
коа ми се кења, а се стискам.. напиња, идат гасови, ладна пот.. и онака домче на шоља.. уфффф.. милина

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Имам, ама средствата до такви Зен моменти се повеќето илегални :).

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
мноооооогу!!!!јас во основа сум си оптимист...така да... една прегратка или убав збор од една личност:wink: ме прават да се чувствувам:cheeky1:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Имам такви моменти секој ден, па макар и на 5 минути ... вреди да се живее за истите:wink:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Офчар напиша:
коа ми се кења, а се стискам.. напиња, идат гасови, ладна пот.. и онака домче на шоља.. уфффф.. милина

или па за помалата нужда, онака стискаш, ама кога ке го пуштиш доживуваш нирвана :)))

Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
има и многу се слатки тогаш сум исполнета комплет

Kajgana Shop

На врв Bottom