Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не сум стручњак бре, да бев стручњак немаше со тебе овде да се допишувам, ќе работев професионално во фудбалот. То шо го пишав е моја перцепција на работите шо ги гледам.
Извини шо мислев дека твојот омилен тим е толку добар да заврши една цела сезона без пораз, голема навреда ти нанесов. :kesa:

Ароганцијата, ма шо сакате прајте. Само не е здраво. :pos2:
То што го викаш перцепција не е перцепција, пристрасност е...што и до некаде е нормално.

special my ass...само доволно специал за да го плесните раат вечерва (на некој постер од АТКИНСОН)...со среќа нека ви е, каква е таква е, друга немат.

само не пишувајте дека челзи изиграл не знам колку добро
Маваа добро, овде немаше игра!

special my ass...само доволно специал за да го плесните раат вечерва (на некој постер од АТКИНСОН)...со среќа нека ви е, каква е таква е, друга немат.

само не пишувајте дека челзи изиграл не знам колку добро

Па секако дека не изигра кизнеј колку добро Челзи. Ама беше доволно за Јунајтед да биди риба во козерва во второ полувреме.

Ма секој пораз на Јунајтед од Челзи е со помош на судии... Што дискутираме ја не знам ...
Druze,znaes deka i jas ne sum mnogu po raspravanjevo ..posebno ne radi nekoj r-tard sudija.Znaci ne znam kako mozes ovakvo nesto da pises koga sam znaes deka nekolku godini nanazad vo 70% od natprevarite imavte sudiska pomos.Lani toj ofsajd-gol na Drogba vi donese i titula.Pred toa Penal za Balak,godinava sudenjeto pak ocajno...
Po se izgleda skapo ke go plakame Finaleto vo LS,koga imavme malku srekja.:smir:

Па секако дека не изигра кизнеј колку добро Челзи. Ама беше доволно за Јунајтед да биди риба во козерва во второ полувреме.
А причината е, истата причина поради која ќе имате на што да мхм вечерва

Аткинсон.

То што го викаш перцепција не е перцепција, пристрасност е...што и до некаде е нормално.
Не е пристрасност, не зборувам само за дуели на Челзи со Јунајтед. Манчестер Јунајтед и Арсенал на пример, иста приказна. Зошто не велам за Арсенал така? Пошто не скокаат толку макар шо и тие се пргави, само немаат таква психолошка моќ ко Манчестер Јунајтед за безобразно да се однесуваат кон судиите.

Точно, по толку ќотек без санкции, јас мислев дека како мелено месо се!
Да ти се посерам во тимот што единствено што заслужува е титула во К-1!

Интересн натпревар. Изиграа добро и двете екипи.
Посебно во 2 полувреме. Честито победа за Челзи

Не е пристрасност, не зборувам само за дуели на Челзи со Јунајтед. Манчестер Јунајтед и Арсенал на пример, иста приказна. Зошто не велам за Арсенал така? Пошто не скокаат толку макар шо и тие се пргави, само немаат таква психолошка моќ ко Манчестер Јунајтед за безобразно да се однесуваат кон судиите.
Ова е ново, волшебно откритие од планетата на мајмуните, Скокањето на клупа влијае на судиските одлуки на терен! МАГИЧНО!

Точно, по толку ќотек без санкции, јас мислев дека како мелено месо се!
Да ти се посерам во тимот што единствено што заслужува е титула во К-1!

Чомбе,смири ги страстите мајку му доволно возрасен си.

Чомбе,смири ги страстите мајку му доволно возрасен си.
Како да се смирам кога 2 натпревари судиите се идиоти за Јунајтед(да загубеа со игра никому ништо), а овде сака некој да ми објаснува дека ако калемиш банана може и портокал да никне или нешто друго!

Да бе, не тоа шо Манчестер Јунајтед се опушти ко против Кравли Таун да игра.
Ок, како било...не планирам да полемизирам за тоа што и како било...мислам сите го гледавте и видовте што се случуваше.

Само ме интересира што мислиш, дали требаше да има пенал за Челзи и црвен картон за Луиз.

Ова е ново, волшебно откритие од планетата на мајмуните, Скокањето на клупа влијае на судиските одлуки на терен! МАГИЧНО!
Остај ги нека се радуваат на победата, каква таква нив не ги интересира дали била со помош на судии или не, исто како и кога Манчестер ќе победи на таков или сличен начин, и јас и ти и сите други фанови би се радувале.
Болно е, ама и такви срања се дешаваат во фудбалот и Англија, оваа година почесто, тука се тикварите ФА да одлучат сега дали ќе го казнат или ќе го остаат утре/другиден да оштети уште некој тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom