*OSS*
Commentless.
- Член од
- 13 мај 2007
- Мислења
- 818
- Поени од реакции
- 43
Па можно е, ама и не е можно, кај мене лично, искрено не сум сигурна, на пример со бившиот кој сега е во САД преку мсн праевме муабет зошто уствари раскинавме, и тоа една година по самиот настан :helou:, што беше доста бедно од негова страна, ама мсн или не, ја проголта годроста и ми рече дека всушност ме сакал и згрешил што не се јавил и слично.
Но! Со бившиот со кој раскинавме пред два месеци, со кој бевме колку толку другари, сега немам никаков контакт (освен детски провокации преку форумов и мсн :pos2 и ни другари ни ништо, дали е до мене или до нешто друго не знам, но не би можела да бидам другарка со некој кој ме убедувал во нешто што не постоело и сега тоа нешто изчезнало одеднаш бла бла...
Така да, би заклучила, не е можно (во целост другарство по раскинување) со чесни исклучоци!
Се согласувам со Cute_girl и Alien_sr :helou:
Но! Со бившиот со кој раскинавме пред два месеци, со кој бевме колку толку другари, сега немам никаков контакт (освен детски провокации преку форумов и мсн :pos2 и ни другари ни ништо, дали е до мене или до нешто друго не знам, но не би можела да бидам другарка со некој кој ме убедувал во нешто што не постоело и сега тоа нешто изчезнало одеднаш бла бла...
Така да, би заклучила, не е можно (во целост другарство по раскинување) со чесни исклучоци!
Се согласувам со Cute_girl и Alien_sr :helou: