Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не ја гледав утакмицава, немав намера да трошам нет за меч кој ништо не ни значи. Гледам сме загубиле со 1-0 и со играч повеќе. Лошо, лошо .. Само ќе кажам Анелка, Калу, Малуда, Оби Микел, Фереира наредна година да бидат заменети со Нејмар, Лукаку, Агуеро, Кака, или некој друг младич кој што би бил желен за победи, овие не се желни за победи повеќе .. + Стариџ го враќаме од Болтон, ќе се игра почесто фудбалскиот моцарт МекЕкран и ќе биде многу подобро. За мене сезонава од катастрофална заврши во солидна од проста причина што стравувавме за топ 4, а завршивме второ место. Во лига на шампиони сме квалификувани автоматски во групна фаза, така да, како што бевме тргнати со бродот удоле, второво место и те како звучи добро, нормално имавме шанса и за прво место, но Јунајтед едноставно сезонава беа подобри од нас.

Не чека бурно лето .. :tv:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дебели,фала за се што направи..тоа е тоа...

Мој фаворит Боаш :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Карло замина... Емиииииии .. еби му мајката, и тоа се случува .. :pos: Мурињо, Боас, Хидинк, Бенитез(ох господи) ... ? Врело лето не чека ,, муахахахха ,,

ПС. Фала Карлито за дуплата круна. :smir:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Најмногу сакам да дојде Хидинк, од него најмногу очекувам..

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
нека е со лесно за "новиот" - хидинг изгледа ќе се врати
бенитез во валенсија, боас останува во порто, мурињо најверојатно уште една ќе преседи во реал а гранд, мартин онил како слободни ќе имате летово широк спектар на тактичари

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Дечки не да ви се мешам во политика и слично, ама многу ме накурчи абрамович, тоа болно и нестрпливо говедо околу потегот со отпуштање на тренер од калибарот на Анчелоти. Ако прочиташе на интернет, или барем да се симнеше доле да го праша човече што имаш освоено овој ќе го закопаше, бидејќи е еден од топ 5те тренери последниве години. После двојна круна и рушење на секакви рекорди во првата сезона кога дојде и тоа во најсилната лига на светот, овој го отпушта поради второ место! Алоо бре па кој дисреспект е тоа спрема човекот...не ми е за челзи, колку што ми е за Анчелоти, искрено. Но со ваква политика, клуб за успех на долги релации не се гради, нити има надеж...без навреда, секое добро.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Карло замина... Емиииииии .. еби му мајката, и тоа се случува .. :pos: Мурињо, Боас, Хидинк, Бенитез(ох господи) ... ? Врело лето не чека ,, муахахахха ,,

ПС. Фала Карлито за дуплата круна. :smir:
Мурињо.

Уствари стварно не сфаќам зашто Анчелоти е избркан, па првата сезона си освои можеше кредит да му се даде, барем на тренер од негов калибар.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Дечки не да ви се мешам во политика и слично, ама многу ме накурчи абрамович, тоа болно и нестрпливо говедо околу потегот со отпуштање на тренер од калибарот на Анчелоти. Ако прочиташе на интернет, или барем да се симнеше доле да го праша човече што имаш освоено овој ќе го закопаше, бидејќи е еден од топ 5те тренери последниве години. После двојна круна и рушење на секакви рекорди во првата сезона кога дојде и тоа во најсилната лига на светот, овој го отпушта поради второ место! Алоо бре па кој дисреспект е тоа спрема човекот...не ми е за челзи, колку што ми е за Анчелоти, искрено. Но со ваква политика, клуб за успех на долги релации не се гради, нити има надеж...без навреда, секое добро.
toa e toa, steta za ancheloti. sto si otide,

A

Auditore

Гостин
Анчелоти после Вилкинс се тотално изгуби, влечеше многу погрешни потези, на тактички план пофрли во многу важни мечеви, не ја почитуваше новата политика на клубот да се форсираат млади фудбалери и пак се остави на ветераните.
На тоа ќе го надодадеш фактот дека воопшто не знаеше да мотивира играчи и самиот Анчелоти беше саботиран од играчите, не покажуваше буквално никаква емоција за време на натпревар или пак да даде некоја изјава со која можеби ќе си тера своја правда, ќутеше буквално на се, неговиот глас во Челзи не важеше апсолутно ништо и сума сумарум тој заслужено си доби клоца у задникот.
Анчелоти е теле тренер и неможе некој да ме разубеди у спротивното, а мојата констатација се докажа сезонава после отпуштањето на Вилкинс, за кое многу ми се смееа кога реков дека Вилкинс ја држи концепцијата на играта на Челзи.
Тоа е, го сакам Хидинк или Боаш, се друго е гола вода.
Клик за уште едно поопширно објаснување.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
реакцијата ми е 50-50 за дебелиот, се согласувам дека имаше кредити барем до нова год да ја оправи работата, со оглед на тоа што управата испушти 5 играчи во летниот период а донесе само 1 кој му требаше да да се прилагоди плус младите играчи кој не покажаа многу.
за карло е единствено крив што во моменти кога моравме да победиме тој форсираше погрешни тактики, лоши замени итн. му благодарам за се особено што успеа да измотивира потрошен тим и со тој тим без некое засилување да донесат управата тој осовои двојна круна, победувај ќи на сите дерби натпревари и со завршување со 100+гола на крајот од сезоната, таа година налетавме на интер кој стана шампион, и во тој момент формата ни беше очајна и имавме повреди.
абрамович ја заеба работата што секогаш подебелиот крај го извлекува тренерот така направи со мурињо, така еве направи и со карло, кај него нема кредит, дур победуваш си добар кога почнувашш да губиш не чиниш, заборава дека со никаков тим се изборивме за 2ро место и дури имавме шанси за да го престигниме манчестер, и тоа со едно засулување во зимскиот преоден рок (не го сметам торес дека ништо не направи). ама јбг таков тим сум избрал за навивање и ваква политика нема да ме натерда да се откажам.

A

Auditore

Гостин
реакцијата ми е 50-50 за дебелиот, се согласувам дека имаше кредити барем до нова год да ја оправи работата, со оглед на тоа што управата испушти 5 играчи во летниот период а донесе само 1 кој му требаше да да се прилагоди плус младите играчи кој не покажаа многу.
за карло е единствено крив што во моменти кога моравме да победиме тој форсираше погрешни тактики, лоши замени итн. му благодарам за се особено што успеа да измотивира потрошен тим и со тој тим без некое засилување да донесат управата тој осовои двојна круна, победувај ќи на сите дерби натпревари и со завршување со 100+гола на крајот од сезоната, таа година налетавме на интер кој стана шампион, и во тој момент формата ни беше очајна и имавме повреди.
абрамович ја заеба работата што секогаш подебелиот крај го извлекува тренерот така направи со мурињо, така еве направи и со карло, кај него нема кредит, дур победуваш си добар кога почнувашш да губиш не чиниш, заборава дека со никаков тим се изборивме за 2ро место и дури имавме шанси за да го престигниме манчестер, и тоа со едно засулување во зимскиот преоден рок (не го сметам торес дека ништо не направи). ама јбг таков тим сум избрал за навивање и ваква политика нема да ме натерда да се откажам.
Имаше кредити и грејс периоди, но тој секогаш имаше "лоши моменти".
Анчелоти самиот се нафати да работи со млади играчи на кои воопшто не им даваше никаква шанса, и не знам како можеш да кажеш дека не покажаа ништо кога воопшто и немаа шанса.
Остави тоа не бевме у форма, налетавме на Интер, налетавме на Интер и бевме прегазени затоа што во два наврати Анчелоти фураше тотално погрешна тактика, но не му замерувам за таа сезона бидејќи освои Дабл.
Абрамович е нафуран богаташ кој мисли дека парите го вртат светот, што донекаде е и точно, но самиот тој и целиот негов персонал наречени советници се тешки дегени кои немаат две чисти од фудбал и затоа се случува ова што се случува.
Каква и политика да се фура, i'm chelsea fan till i die.

Kajgana Shop

На врв Bottom