Фан Клуб: Челзи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Дај бе нека пушти роман некој денар да го лапнеме Бензема, наголемо се пишува дека си заминва од реал, а е големо играчисште!!!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Не ни требаат уште напаѓачи. Сигурен сум дека Торес ќе се врати во форма. Тука е и Дрогба, а и Стариџ се враќа. Стариџ е спремен за игра, и може доста да допринесе. Тука се и Анелка и Калу, кои се надевам дека ќе си одат. Ни требаат добри крила, и ни треба плејмејкер.
Некако осеќам дека е можно Карло да остане. Незнам зошто, ама мислам дека Роман ќе го остави пак. Доколку остане, не очекувајте трансфери. Пред некоја недела во интервју кажа дека доволно е засилен тимот со овогодинешните трансфери, и дека е задоволен од играчите кои ги има нрасполагање.

--- надополнето ---

Chelsea are expected to line up in the following 4-3-2-1 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
46 Josh McEachran
8 Frank Lampard
39 Nicolas Anelka
10 Yossi Benayoun
9 Fernando Torres

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 4 David Luiz, 12 John Mikel Obi, 5 Michael Essien, 15 Florent Malouda, 11 Didier Drogba.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Малуда, Ањелка, Калу да си ги пакуваат куферите, а Стариџ да се врати и Бензема да се купи, доволно се 4 напаѓачи!!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
анелка не го даваме :)
анелка плис стеј :)
иначе добар е составот за денеска, џош бенајун и торес стартери :)

--- надополнето ---

почело е :tv: браво бане

A

Auditore

Гостин
Каква само анемична игра и неорганизираност, не знам дали приметивте но Анчелоти денес постави сосема друга формација и се избламира самиот, играта ја префрли во средината на теренот, бековите сосема ги исклучи од игра, и резултираше со таква анемичност.
Многу лошо поставена игра, единствено нешто светло на натпреварот беше конечно што го стави МекЕхран во прв тим, се гледа детето дека е вансериски талент само му фалат натпревари.
После денешнава утакмица скоро сум сигурен дека Анчелоти си заминува, не знам дали ја видовте само незадоволната реакција и фаца на Абрамович при крајот на мечот истотака и на Анчелоти кој е самиот свесен дека ова му беше последната утакмица.
На лето мора да има ремонт.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Тотална анемичност, незаинтересираност. Сфаќам, веќе немаат надежи за титула, па ја изгубиа мотивацијата, но сепак требаше подобро да се изигра денес. Анчелоти проба да смени нешто, стави креативност во средината, но не функционираше добро.
На крај, Њукасл заслужено си земаа бод. Сеуште не сум баш сигурен дека Анчелоти ќе си оди, ама после натпреваров, шансите затасзголмија. Кажа дека знаел во што е грешката оваа сезона, и дека ќе зборел за тоа по последното коло. Баш ме интресира што ќе каже. Не мислам дека проблемот е во неговата способност да го води тимот туку во тоа што неможе да го најде вистинскиот проблем и да го реши.
Тоа е, трансферите летово ќе покажат што може да очекуваме заследната сезона. Сепак, кога ќе погледнам сега, Челзи и покрај сите лоши резултати, и бедната, најлоша сезона од доаѓањето на Абрамович, на крај имавме шанса за титула, и изгледа второ место ќе завршиме. Малце подобра да беше играта, и повеќе среќа да имавме, ќе бевме сега на врвот.

А околу трансферите, имаше некои информации вчера дека биле при крај преговорите за Нејмар, иако пред тоа тој изјави дека ќе има дете, што може да ги промени плановите за иднината на неговата кариера. Со Кака пак не поврзуваат но денес излезе дека од Реал бараат 50 милиони фунти за него што е претерано многу. Останува да чекаме и да видиме што ќе се случи.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Добро е Арсенал изгуби, и официално сезонава ја завршуваме како втори.
Ајде од наредна сезона ќе биде подобро ќе ги среди чичо Роман. КTBFFH!

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Честитки за момците од резервниот состав, победиле 5-4 на пенали.

Barclays Premier Reserve League Champions

Aко најде некој highlights нека постира. :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честитки за резервите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom