Фан Клуб: Челзи

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Не се свесни ни самите играчи на Челзи каква предност им донесе Арсенал.. Ако против Манчестер не се покажат како борбен тим, и секако ако Карло не спреми некоја добра формација од (не)научените лекции од 2те сезони... да му се плукнам у животот..

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мислам дека можеме да ги тепаме педериве на гостински терен, како и да е очекувам најпрво супер фубдал !!!

A

Auditore

Гостин
А јас пак велам дека мечот на Олд Трафорд е пресуден за иднината на Карло Анчелоти.
Навистина сум горд што сум фан на Челзи после подвигов од 4то место што го направивме, навистина покажавме карактер последните утакмици штета што испаднавме во ЛШ. Јас бев меѓу тие кои пцуеја пола екипа, кој Анчелоти го погребаше и му ебеше се по список во неколку наврати, но сега сфаќам и стекнав големо искуство, се каам за сето тоа, и сфатив дека вербата никогаш не смееш да ја изгубиш.
Сега да се спремат асално за на Олд Трафорд и да пишуваме нова историја која ни големиот, најпознатиот клуб во светот со најголема историја и традиција Манчестер не ја постигнал.
Сакам победа и верувам во победа.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не сакам да бидам негативена ама шансите за титула ни се нула.
Бев на тој став и останувам до крајот,се надевам Карло ќе ме просветли.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не бидете песимисти, Фантом Икс пред месец дена рече ќе сме се бореле за 4-то место, а од толку очајна сезона дојдовме за титула да се бориме. Фала им многу на арсенал што ни ја овозможија оваа шанса, па наредна недела што биде нека биде ...

Се надевам потајно на ...

или на ова ..

и после ќе ... :pijan::pijan:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А јас пак велам дека мечот на Олд Трафорд е пресуден за иднината на Карло Анчелоти.
Навистина сум горд што сум фан на Челзи после подвигов од 4то место што го направивме, навистина покажавме карактер последните утакмици штета што испаднавме во ЛШ. Јас бев меѓу тие кои пцуеја пола екипа, кој Анчелоти го погребаше и му ебеше се по список во неколку наврати, но сега сфаќам и стекнав големо искуство, се каам за сето тоа, и сфатив дека вербата никогаш не смееш да ја изгубиш.
Сега да се спремат асално за на Олд Трафорд и да пишуваме нова историја која ни големиот, најпознатиот клуб во светот со најголема историја и традиција Манчестер не ја постигнал.
Сакам победа и верувам во победа.
Не го зимај ова како провокација или слично, знаете дека не сакам такви работи и му немам замерено на никој од овде до сега, но сакам да прашам (бидејќи многу ме интересира) каква ќе е таа нова историја што ќе ја запишете доколку го победите Јунајтед на Олд Трафорд? Стварно ме интересира која е таа историја што ни Манчестер ја нема постигнато , а сега Челзи треба да ја постигне?
И пак ќе кажам не е никаква провокација, Поздрав момци.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Една таква историја ... Не ја знаеш, ќе ти ја местам ако те свиѓа или ја свиѓаш. На кафе седев со нејзе викендов.

--- надополнето ---

^ Што мајка ти ?

да ти е*ам и глупакот недораснат, човечки го прашувам, човечки одговор чекам а не детски од твоја страна. Ок ?
Баш живо ме интересира FlameOfSpirit како ќе постапи со коментаров твој, затоа што за зборот ПИЧКО ми даде бан ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Една таква историја ... Не ја знаеш, ќе ти ја местам ако те свиѓа или ја свиѓаш. На кафе седев со нејзе викендов.

--- надополнето ---

Баш живо ме интересира FlameOfSpirit како ќе постапи со коментаров твој, затоа што за зборот ПИЧКО ми даде бан ..
Не се буни одма, баниран е и тој за мешање мајки, само друг пат место да го пишеш ова можеш да стиснеш пријави лошо мислење зошто не можам се да гледам. Поздрав до вас и продолжете.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Сега се е во наши раце... ако имаат мадиња нашиве ќе биде топ...

пс. вечер Реал - Барса (гоу Мурињо)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Роман за трансфер периодот планира да потроши 80 М

Роман сака да донесе нови играчи за три позиции - креативен играч од срединот ред, брзо крило и класичен десен бек - и му порачал на Рон Гурлеј да му се направи листа на играчи кои ги исполуваат овие услови.

Ова ми се допаѓа...:tv:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Howard Webb has been issued to referee #MUFC v #CFC on Sunday, in 41 games this season he has shown 125 yellow & 6 red cards

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Значи од старт ке бидеме со играч помалку :tapp:

А

Анноун

Гостин
старецот ферги одма изјава даде "челзи победил со нерегуларен гол , се плашам дека тоа ќе се повтори и на олд трафорд" ЉОЉ .

така да , најсугурен сингл за викендов - пенал за манчестер јунајтед ( изглумен ќе биде нормално ).

Kajgana Shop

На врв Bottom