Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме интересиа од каде ешли кол пушка и тоа на тренинг ???

F

fantomX

Гостин
Од каде пушка не ми е чудно, ама на тренинг, е то многу ме интересира и мене.

F

fantomX

Гостин
Шо е форава со Ешли ?
Некако се нашол со воздушна пушка на тренинг, ваљда ќе се фалел, не знаел дека е скроз спремна за пукање (нели сите знајме дека очигледно е природно приглуп) и на грешка пукнал во некој младич кој бил на еден вид стажирање во Челзи, студирал спортска медицина или нешто слично. Момчето веднаш било згрижено, ама ко шо си го дал Господ нашиот медицински тим крајно неспособен, по два дена уште не бил закрепнат, а толку предвиделе нашите ценети доктори.
Ова се се случило минатата недела, значи пред 7 дена, ама за два дена е дуелот со Манчестер Јунајтед, па сега е најпогодно за се да се објави, нели.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
chelsea-manchester 1

--- надополнето ---

AKO NE VLEZI OVAA NE ZNAM SHO CE NAPRAM
PREMNOGU SUM SIGURENNNNNNNNNN
1000000000000000000%

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
53Szczesny53
Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just ashley throwing chelsea out of the fa cup :)

Ова го немав видено, овај стврно мрднат е изгледа.
Баш ме интересира што ќе пише по денешниов негов кикс.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
---------------------cech----------------

ivanovic-----luiz--------terry---------a.cole

------------------mikel--------------------

----------esien--------lampard----------

----------------anelka-------------------

---------torres--------kalou-----------
може и рамиреш на местото од есиен, ама не верувам

A

Auditore

Гостин
'We need to play in a good moment.'
'He will be involved in the game but I don't know how many minutes'
Карлито ин хис стајл.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Рио Фердинанд е убеден дека трошењето на пари нема да им ја донесе титулата на Челси во Премиер Лигата.

Клубот од Стемфорд Брид потроши 75 милиони фунти за Фернандо Торес и Давид Луиз. Од друга страна, Манчестер Јунајтед не донесе нови засилувања, но Фериднанд верува во враќање на титулата во Јунајтед.

„Јас сум во Јунајтед со љубов, а Торес...“ вели Фердинанд.

„Дали трошењето на пари ќе им донесе трофеј ? Мислам дека НЕ.“

Фердинанд откри дека верува во своите соиграчи и верува во победа на утрешниот дуел.

„Секако дека сакаме победа. Не само против Челси туку против секого.“

Мало потсетување,Фердинанд со ЉУБОВ премина од ЛИДС во ЈУНАЈТЕД во 2003та за 30 м фунти (блиску е со трансферот на Торес ако се земе дека тогаш фунтата беше 90-100 денари )

:tapp::tapp::tapp:

--- надополнето ---

Shooting Practice Takes Оn А New Meaning at Chelsea
:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рио Фердинанд е убеден дека трошењето на пари нема да им ја донесе титулата на Челси во Премиер Лигата.

Клубот од Стемфорд Брид потроши 75 милиони фунти за Фернандо Торес и Давид Луиз. Од друга страна, Манчестер Јунајтед не донесе нови засилувања, но Фериднанд верува во враќање на титулата во Јунајтед.

„Јас сум во Јунајтед со љубов, а Торес...“ вели Фердинанд.

„Дали трошењето на пари ќе им донесе трофеј ? Мислам дека НЕ.“

Фердинанд откри дека верува во своите соиграчи и верува во победа на утрешниот дуел.

„Секако дека сакаме победа. Не само против Челси туку против секого.“

Мало потсетување,Фердинанд со ЉУБОВ премина од ЛИДС во ЈУНАЈТЕД во 2003та за 30 м фунти (блиску е со трансферот на Торес ако се земе дека тогаш фунтата беше 90-100 денари )

:tapp::tapp::tapp:

--- надополнето ---

Shooting Practice Takes Оn А New Meaning at Chelsea
:pos:

Нека не му ги извртуваат изјавите на Рио македонскиве сајтови, тој рече дека очекувано било ова од Челзи и рече дека може сезонава немаат шанси за титула што не значи и за другата. Не е Рио Шчежни да дава вакви непрофесионални изјави. Еве ви го целото интервју

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1361467/Manchester-Uniteds-Rio-Ferdinand-believes-Chelseas-signings-won-win-league.html

И не обрнувај внимание на насловот, читај подоле :smir:

A

Auditore

Гостин
Имам дојави од Лондон од едно другарче кое е член на навивачко друшто на Стемфорд и можам да кажам дека длабоко е внесен во филозофијата на тимот, живее за него, и колку успеавме да се разбереме ми рече дека од продажбата на дресовите на Торес искеширани се неверојатни 40 милиони евра.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^^ Не е коњ Роман да дава 30м за Керол,знае како да ги врати брзо парите со играч како Торес ...

Kajgana Shop

На врв Bottom