Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Tи кажа ФантомХ. Нашите директни конкуренти, а тоа се Арсенал и Јунајтед.
дедо мраз па фантомх каза дека нема да има манчестер пораз па што направи денес? сити и те како се конкуренција за титулата...

F

fantomX

Гостин
јебо тебе 25 кола без пораз, сега имаат пораз ти си тој што се пуваше на форумот не јас или некој друг,, али нема везе во наша корист е ова..нема потреба да се препукуваме сеа ова она ман го лапна ...
Како е во наша корист ова? Шо тоа го запира Тотенхем со кој имаме исто бодој? Стварно не ве разбирам бе.

Tи кажа ФантомХ. Нашите директни конкуренти, а тоа се Арсенал и Јунајтед.
Не, Сити и Тотенхем се нашите директни конкуренти.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Како е во наша корист ова? Шо тоа го запира Тотенхем со кој имаме исто бодој? Стварно не ве разбирам бе.

Не, Сити и Тотенхем се нашите директни конкуренти.
Фантоме не ми мешај тема сеа ти тука конкуренти монтуренти..ало Ман.утд денес изгуби и секој твој збор не ми вреди веке...Челзи и те како има шанси да се врати на 1 место..

F

fantomX

Гостин
Ко ќе се врати можи и ќе продолжиме со муабетов. Следната сезона.

--- надополнето ---

Поставено прашање:
Who was the last liverpool player to score against us not including Torres?

Одговор:
Kenny Dalglish

:pos2:

F

fantomX

Гостин
Алонсо не даде гол во 2008 ко ни ја прекинаа серијата без пораз на домашен терен?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
ако продолжат да играат вака бедно и јунајтед и арсенал и те како имаме шанси за титула но исто така имаме шанси и за 5 место
засилувања добивме значи сите очекуваме подобро али на крајот времето ке покаже што и како

и доста сега со фантом браво за него погоди дека ке останат непоразени издржа 26 кола тоа се речиси 2/3 за мене тоа е како да издржал до крајот до 38 БРАВО :aplauz:
него каже те ми ке игра луис утре или не ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Алонсо не даде гол во 2008 ко ни ја прекинаа серијата без пораз на домашен терен?
Така пишале на официјалната :toe:

--- надополнето ---

Рекоа дека отишол во Португалија да среди некои документи, ама изгледа се вратил денес. Најверојатно ќе биде на клупа.

F

fantomX

Гостин
ако продолжат да играат вака бедно и јунајтед и арсенал и те како имаме шанси за титула но исто така имаме шанси и за 5 место
засилувања добивме значи сите очекуваме подобро али на крајот времето ке покаже што и како

и доста сега со фантом браво за него погоди дека ке останат непоразени издржа 26 кола тоа се речиси 2/3 за мене тоа е како да издржал до крајот до 38 БРАВО :aplauz:
Не реков на почетокот, ама има добри 10 до 15 поминати кола од ко го реков то.
Околу Луис не се знај, не тренирал вчера, завршувак бирократија во Португалија. Стартер не, можеби на клупа.

Така пишале на официјалната :toe:
Топката се одби од Есиен мислам тогаш пред да влези в гол, ама не беше автогол колку шо памтам, Алонсо беше пишан стрелец. :raz:

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Не да се разочарав, депримиран сум. Ми ја скинаа секоја надеж за Ф.А. Купот.
Немој па и ти до толку, се случува... и непобедливите налетаа на неверојатно силен и квалитетен противник.
Незнаев дека е од корист за Челзи, Манчестер да остане непоразен... баш штета, сега само дополнително ќе се мотивираат за да ни пресудат во FA Cup па ќе останеме без титула :(

F

fantomX

Гостин
Немој па и ти до толку, се случува... и непобедливите налетаа на неверојатно силен и квалитетен противник.
Незнаев дека е од корист за Челзи, Манчестер да остане непоразен... баш штета, сега само дополнително ќе се мотивираат за да ни пресудат во FA Cup па ќе останеме без титула :(
Не е до корист или нема корист, едноставно нема никаква врска со Челзи, други се нашите конкуренти.
Во Ф.А. нема ни да ги сретниме, само да не налетаме рано на нив во ЛШ, ни треба да одиме шо подалеку со оглед на трансферите зимово, од каде пари инаку, пак ќе јади гомна Платини.

Kajgana Shop

На врв Bottom