Спортски web портали во државава

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
ако он е тинејџер тогаш фудбалерите над 34 сеуште треба да се сметаат за млади и надежни.

Може треба Малдини и Зидан да размислат и да се вратат од пензија.

Спорт Денес за да стигнат до аматери, треба уште фурни леб да јадат, а пак тие се декларирет за "професионални" новинари. :tapp:

Кој ве тера да ги читате? Никој... така да не се бунете по форуми, пишете им маил до уредникот да чита 3 пати пред да објавува некоја глупост.

И тоа е тоа...

Што е најстрашно не знаат кај им се грешките :pos: клик
Цел фејсбук ми е со нивните глупости. И пошо сум зачленет во сите можни страни/групи за Милан, гледаш првин излегува на хоум пејџ нешто од официјалната на Милан, па после 3 секунди овие го копирале :).
Кај и да е планирам да се отчленам. Кузнајт кој го раководит фан клубот... загреота.

Ми рече : „Благодарам на повикот Брус, али одам за Милан, али одам во Милан. Можам дабидам Милан и Праду или Сандерленд и Примарк, лесно Бекам ја донесол одлуката.

Како прво ова не беше вака кажано, Брус му рекол вака а ко второ......Пато масовно на цело село, ова ништо не се разбира :pos:

--- надополнето ---

На овие 15 годишни деца како да им се уредници, наместо гугл превод, овие гугл раскажувач некој користат, понеписмени статии амин :ija:

Многу идиотска страна,админите се навивачи на Барса и Гејчестер :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom