Ексклузивна репортажа на Кајгана од EXIT 2011!

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.535
Поени од реакции
8.300
Веб-сајт
www.flickr.com
exit2011a.jpg

Бидејќи веќе од утре почнува продажбата на влезниците за EXIT 2011 мислам дека може да се отвори и темата за EXIT 2011.

Во Македонија продажбата на билети почнува малку подоцна, но ќе бидете информирани за кога ќе се случи тоа.

А сега инфото од онлајн продавницата Gigstix.
Gigstix.com напиша:
Exit festival održaće se od 7. do 10. jula 2011. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Imena prvih zvezda novog izdanja festivala biće uskoro poznata, a Exit će kao i svake godine obradovati sve posetioce koji se odluče da među prvima kupe ulaznicu velikim popustima. Trka za najjeftinije promotivne ulaznice za dvanaesti Exit festival počinje u petak, 10. decembra, tačno u podne, putem sajta www.gigstix.com. Najbrži posetioci moći će da naruče ograničeni broj ulaznica po prvoj promotivnoj ceni od 4 990 dinara. Na ovaj način najbržima je obezbeđen popust od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznositi 10 990 dinara.

Zvanična pretprodaja ulaznica za dvanaesti Exit počinje odmah nakon što se rasprodaju prve promotivne ulaznice, a cena četvorodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 6990 dinara. Ove ulaznice takođe će biti dostupne putem sajta Gigstix.com, a sve detaljne informacije o cenama i načinu kupovine ulaznica za Exit 2011. posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org.

-

2 години по ред се паѓаше мојот роденден на Егзит да го славам, 18-тиот на Продиџи, 19-тиот на Кемикал Брадрс.
Оваа година малце го сменија респоредот, така да 20-тиот роденден дома ќе го славам.
Кога би требало да имаме прелиминарен лајн-ап, Февруари?

оваа година дефинитивно не пропуштам и одам, само да видам кој се ќе настапува :)

Као може да ви се оди на Exit, а не знаете кој настапува?
Само за атмосфера сте таму? -.-
Damn fakers -.-

Damn fakers -.-

А атмосферата не е битна а? Според мене изборот на музичари е битен но секако многу битна е и атмосферата и чувството дека си дел од нешто големо, како настан што е EXIT. Музички, нема шанси да потфрли па така да нема да е проблем тоа. Се знаело порано какви изведувачи иделе па сигурно ке нема отстапки годинава.

Тинуле, ЕКСИТ не може со зборови да се долови. Јас кога отидов таму на 1 ден се чувствував ко Алиса во Земјата на чудата. И има над 20 стејџови. Ако на некој стејџ не ти се допаѓа музиката, идеш на друг :)

Тинуле, ЕКСИТ не може со зборови да се долови. Јас кога отидов таму на 1 ден се чувствував ко Алиса во Земјата на чудата. И има над 20 стејџови. Ако на некој стејџ не ти се допаѓа музиката, идеш на друг :)
Znam deka e taka, no sepak, ne bi otishla samo za provod i atmosfera..

Forata e da otidesh na koncert na bend chijashto muzika ja slushash i da se druzhish so englezi shto ja slushaat, a ne da daesh pari za glasna muzika i bendovi chiishto iminja ne gi znaesh i supstanci sho deluvaat na psihata -.-
Ipak, na nas makedonchinjata dozhivljaj ni e da otideme na nastan ko shto e Exit, prosteno ni e..

--- надополнето ---

А атмосферата не е битна а? Според мене изборот на музичари е битен но секако многу битна е и атмосферата и чувството дека си дел од нешто големо, како настан што е EXIT. Музички, нема шанси да потфрли па така да нема да е проблем тоа. Се знаело порано какви изведувачи иделе па сигурно ке нема отстапки годинава.
Ako ne beshe bitna atmosferata, nemashe uopshte da se ide na bili kakov koncert, pesnite site doma kje si gi slushaa...

Damn fakers -.-

Верувај ми , на Егзит најубаво си поминав на бендовите од кои најмалку очекував и за кои немав слушнато.
Биди по open-minded.

Znam deka e taka, no sepak, ne bi otishla samo za provod i atmosfera..

Forata e da otidesh na koncert na bend chijashto muzika ja slushash i da se druzhish so englezi shto ja slushaat, a ne da daesh pari za glasna muzika i bendovi chiishto iminja ne gi znaesh i supstanci sho deluvaat na psihata -.-
Ipak, na nas makedonchinjata dozhivljaj ni e da otideme na nastan ko shto e Exit, prosteno ni e...

Ако на тие +20 стејџа не ти се погоди вкусот девојко незнам што слушаш ти. Од сите тие имиња што се носат ако ниту едно не ти погодат не ќе да е проблемот до тие што идат без да ги знаат изведувачите.

А да, и жити се не почнувај со тие фрази "нас македончињата/нас балканците/таков ни е менталитетот". Преку таков ми е више.

Тинуле, немаш појма шо зборуваш. Затоа трај. Btw, да не знае некој инфо кога ќе пуштат кари во продажба во МК ?

Абе нека ве пуштат од дома да видите живот по фестивали што е , доста какате по форуми, оставете го тоа на сељаците :icon_mrgr

EXIT закон, доволно е у Нови Сад да си за време на фестивалот ке си пројдеш супер, него оваа година 2011 на OZORA ке идам со куп трансери, поима немам ја од транс и ЛСД него такво ми друштво па ме викаат да идам.

Ако на тие +20 стејџа не ти се погоди вкусот девојко незнам што слушаш ти. Од сите тие имиња што се носат ако ниту едно не ти погодат не ќе да е проблемот до тие што идат без да ги знаат изведувачите.

А да, и жити се не почнувај со тие фрази "нас македончињата/нас балканците/таков ни е менталитетот". Преку таков ми е више.

НЕ РЕКОВ НИШО ЗА ЕГЗИТ !
ПРОЧИТА ЛОШ ЗБОР ЗА ПРОГРАМАТА НА ФЕСТИВАЛОТ НЕГДЕ?!?!?!?!?!
Тие карти што се продаваат сега, пред да излезе лајн апот, наменети се за ропортери, новинари и остали луѓе шо МОРААТ да бидат таму.
А не да ги купуваат копиљаци шо идат само да се издрогираат на Егзит -.-

Ако идам на Егзит, ќе даам пари за некој бенд шо го слиушам, а не да даам 120евра за карта и да дремам ко мумљак таму -.-
Да слушам гласна музика -.-
И така!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom