Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сликите не се од типот од кој ти остаив бројче. Од друг чоек се, планрам кај него да се тетовирам другава година. Ама не знам дали би требало да ширам инфо за него така да, ако сакаш кај овој со сликиве - исконтактирај ме по пп.Епа види, на 17 години нормално е да се тетовираш, колку за да имаш тетоважа.
Иначе добри се тетоваживе, ќе го барам сигурно дечково да видам како што.
Фала ти на помошта![]()
друже.. а да се воздржиш од тетовирање? шо викаш за тоа... ај размисли уште едно 2 3 пати пред да се истетовираш![]()
не се вреѓам немам за што.. штикче (ко ја и ти) или нештикче е соопствен избор... голем дел од истетовираните кои ги познавам се каат за тоа што го направиле... (сега очекувам едно 10 цитати у стилот абе остај ги тие у јна што се тетовирале глупости живи)озбилно..зашо да се тетовираш....ќе си бидеш вака штикче ко фри бој без тетоважа....:pos2: ( да не се наљутиш и ја неам тетоважа...:smir...мислам дека имаше една тема ваму за какви се болести и инфекции може да предизвика тетовирањето...фани прелистај може ќе се премислиш..
Неон... мислам дека постот кој го оставив добива реална слика ?Мој совет ти е да не се тетовираш, а ако веќе си решен, тогаш гледај што помала и на место кое ќе го сокриеш. Тетовиран сум и само после 3-4 месеци ми здосади - и се нервирам кога ја гледам.
Мој совет ти е да не се тетовираш, а ако веќе си решен, тогаш гледај што помала и на место кое ќе го сокриеш. Тетовиран сум и само после 3-4 месеци ми здосади - и се нервирам кога ја гледам.
Не реков да ја крие, туку да може да се скрие откако ќе почне да се кае:pos2::pos2: Skroz nemoj ni da se tetovirash ako mislish da ja kriesh a za toa deka ce ti zdosadi za 3-4 meseci e mozno no ako si odberes nesto ubavo sto ce ima i nekoe znacenje za tebe sekogas koga ce ja gledas ce ti budi prijatni secavanja i ce imas prikazna za kazuvanje koga ce te prasuvaat zosto si se tetoviral...