Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Лозаноски шо договор потпиша? Многу е понапред и од Пилева и Бојана и Туна и 4ПЛЕЈ со една песна шо завршија, а детето излезе од бедната Мак Ѕвезди
А Лозаноски шо договор потпиша? Многу е понапред и од Пилева и Бојана и Туна и 4ПЛЕЈ со една песна шо завршија, а детето излезе од бедната Мак Ѕвезди
Те прашав нешто, ако немаш одговор не ја врти топката на трет терен.
Не вртам, ти прам споредби, а колку шо знам Ноне сними оесна тоа и беше наградата, сигурно има таква награда.
А од досегашно искуство на овие две и повеќе од очигледно е дека победниците на М2 имаат далеку подобри кариери.
Досеа не сме имале искуство со Идол во мк, ова е прво, за разлика од двата циклуси на м2
Едно е учесник, друго е сите учесници да се мк.Сме имале наши учесници во српски и бугарски идол, кои не добија ништо.
И пак не ми одговори, што да очекуваме од нашиот идол.
Или не знаеш?
Искрено не знам за М2 али Идолов е тапа невидена.Како може во музичко шоу во жирито да има еден човекк ој се разбира во музика.Треба ли да му објасни што не му ваља,на тоа ќе работиш повеќе ако сакаш да успееш,така треба,така не треба.А Тони и Игор не оценуваат така.Они само на око очигледно.Мислам ќе испее некој како што не треба али и покрај тоа некои имаат скриен потенцијал.Едноставно не смеат да се жири тие.
Едно е учесник, друго е сите учесници да се мк.
Па тие не победија затоа не добија ништо.
А победникот во Макеоднки идол сигуурно го добива тоа што го добиваат сите победници на Идол насекаде по светов, најверојатно правилата се исти, затоа е и лиценцата на Идолот.
Што добива?
The winner gets a recording contract for a year
Нашиот идол Армине? Не се прави со сила наивен.
Те прашав нашиот идол, тој што ќе победи со кого и каков договор ќе потпише.
Секој идол се води по исти правила и принципи, да не беше идол ќе беше М2, затоа луѓе купуваат лиценци. Ко за сите други емисии со лиценца се водат според пропишаните правила.
И башка џабе ти шо да ти даат ако не те бива ќе си останиш Дунимагоски, ако те бива и не победен ќе бидеш Лозано, доволно е да ти даат шанса да станеш славен. шо сите во макеоднија ќе те знаат, плус година дена договор и албум. Идол е најгледано шоу во светот од ваков тип.
Oва е прв идол, нит работам таму да ти давам инсајдерски информации, ќе видиме на крај. Да му дадеме шанса.Таа што победи на српскиот не видов дека направи албум. Изгледа не е секаде исто. Сам си вртиш во круг, од тоа што не знаеш што да ми одговориш.
Затоа што јас знам што те прашувам, ти немајќи одговор на моето прашање цело време кружиш. Конкретно те прашав и бев сосема јасен.
Што добива нашиот идол? Договор? Со кого и каков?