Идол vs М2

Кое е подобро музичко шоу?

• Македонски Идол (А1)

Гласови: 68 60,2%
  • М2 - Потрага по Ѕвезда (Сител)

Гласови: 45 39,8%

• Вкупно гласачи
    113
Подобри сме М2 според мене, многу по-професионални за разлика од Идол, плус ова со монтирано жири и овие што глумат лудило цело време Ивана Хаџиеска и оној што го мрзи да зборува а мисли дека е интересен го прави уште по-тапа.

На М2 има квалитетни таленти како што можам да приметам денес не се фрикови како во Идол така да М2 ми е 100 пати подобро од Идол.

На м2 е ѓубрето шо остана од Идол. Видов една шо отпаднала од Идол. Мораше шител да се истрча да ископира.
Вештачки водители, глупо жири. За квалитетот уште не може да се збори на натпреварувачите пошто уште се почетни фази.
Идол сеа за сеа.

М2, не го лажат народот со монтирано жири. Башка повеќе е сконцентирано на пријавените, а како што знам тоа е целта на ваквите емисии.

Баш прееска застанав пред телевизор и од сите вакви аудиции, М2 ми го задржа вниманието. Едноставно дечките си ја знаат работата и не прават некое шоу за да добијат на гледаност ко што тоа го прави Идол, туку се сконцентрирани на тоа за што навистина ја организираат аудицијата-да најдат музички талент.

Така да, според мене дефинитивно им давам голема предност на М2 пред Идол.

Прееска 1 пат гледав М2 и сум презадоволен...и од жирито и општо од цела организација...ќе си гледам М2 од утре

Идол според мене,онака почнав да го гледам и поради тоа..Не дека М2 се лоши,нормално дека и тоа ќе гледам..

Идол е шоу и повеќе им е битна гледаноста отколку да го однесат победникот на прав пат.
За разлика од нив М2 е продукција која после се грижи за победникот.
Од М2 се Елена, Ламбе, порано беа Пилева, Бојана, Туна и уште многу други кои направија по некоја песна.
Од Идол се излезени Ноне :kesa: Бојан Стојков и Тарабунов.

За гласовните способности не коментирам, но направете разлика во кариерите И ќе видите кај е подобро да се пријавиш.

Идол е шоу и повеќе им е битна гледаноста отколку да го однесат победникот на прав пат.
За разлика од нив М2 е продукција која после се грижи за победникот.
Од М2 се Елена, Ламбе, порано беа Пилева, Бојана, Туна и уште многу други кои направија по некоја песна.
Од Идол се излезени Ноне :kesa: Бојан Стојков и Тарабунов.

За гласовните способности не коментирам, но направете разлика во кариерите И ќе видите кај е подобро да се пријавиш.

Ти ги спореди македонски м2, со српски и бугарски Идол во кој што имало по еден двајца учесници македонци, и кои стигнале до самиот крај.

Ти ги спореди македонски м2, со српски и бугарски Идол во кој што имало по еден двајца учесници македонци, и кои стигнале до самиот крај.

И што дека стигнаа?
Кои кариери ги имаат?
И овде ќе е исто, затоа што целиот концепт на идол насекаде по светов и ист. Да направат шоу и пари, а за учесниците гајле им е.

И што дека стигнаа?
Кои кариери ги имаат?
И овде ќе е исто, затоа што целиот концепт на идол насекаде по светов и ист. Да направат шоу и пари, а за учесниците гајле им е.

друго е од 500 учесници да има двајца македонци и од нив да бареме неверојатни успеси,( мада шо и не заостануваат Ноне и Александар праат песни ко шо знам, Ноне има и албум), и од 500 учесници сите да се македонци.

друго е од 500 учесници да има двајца македонци и од нив да бареме неверојатни успеси,( мада шо и не заостануваат Ноне и Александар праат песни ко шо знам, Ноне има и албум), и од 500 учесници сите да се македонци.

Е добро Армине што договор ќе потпише победникот на идол? Со кого?
Елена, Ламбе, Пилева, Бојана, Туна... се многу многу далеку за Ноне и Александар

Дарко Димитров има многу подобра продукција од други останати продукценти ,тука е и Лазар Цветковски кој има учено од Дарко Димитров тие двајца да се спојат треба во м2 да си бидат и заедно да работаат

Е добро Армине што договор ќе потпише победникот на идол? Со кого?
Елена, Ламбе, Пилева, Бојана, Туна... се многу многу далеку за Ноне и Александар

А Лозаноски шо договор потпиша? Многу е понапред и од Пилева и Бојана и Туна и 4ПЛЕЈ со една песна шо завршија, а детето излезе од бедната Мак Ѕвезди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom