Нема повеќе бесплатни демо лиценци за Avira од 3 месеци

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 март 2010
Мислења
663
Поени од реакции
465
Site sto koristat Avira antivirus premium ili Security Suite dali zaprimetivte deka Avira otsega ne nudi besplatni licenca so vnesvanje na mail, sega mora da kupis za da imas, kaj da se bara resenie ne znam, jas koristev norton so avira i voopsto ne si kontrea megju sebe i zaedno ubo si rabotea, imam sekakvi kombinacii isprobano i tie dvata bea najubav par, sega ne znam so ke bidi, ako znaj nekoj kaj mozi da se najdi licenca ili krak za Avira neka kazi, site krakoj i licenci gi spustiv od net(nekade okolu 200) po razni strani i torrenti i niedna ne cini, licencite so se za nekolku godini posle mesec koristenje se rasipvat, a krakojte ili ne cinat ili so virusi se

Јас користам Avira AntiVir Personal - Free Antivirus, бесплатен е и сум задоволен од него. Моментално лиценцата е до 1.09.2011.
За премиум, имав порано пробувано со кракови и слични работи и не успеав. Затоа, ако сакаш премиум, купи го, не е многу скап 19,95 евра.

mn pari e to be, jas koristav security suite celosna zastita ima, a za free avira antivirus ne treba mislam licenca kolku sakas koristis,
a vo vrska so avastot ne go biva mnogu i se nekji so drugite antivirusi megju sebe se kazvat ko virusi se blokirat

Ами ќе се префрлите на други анти вируси и готово не е тоа тешко јас ви препоручуем касперски да си користите има со лиценца до 2016 кој сака нека пише ПП ќе му кажам што како

mn pari e to be, jas koristav security suite celosna zastita ima, a za free avira antivirus ne treba mislam licenca kolku sakas koristis,
a vo vrska so avastot ne go biva mnogu i se nekji so drugite antivirusi megju sebe se kazvat ko virusi se blokirat

Многу пари се:
20 евра = 1200 денари
1200 денари / 12 месеци
100 денари/месечно
Гарантирам дека секој троши најмалку 100 денари месечно на непотребни глупости.
А со 100 ден/мес. добиваш антивирусна заштита на компјутерот, техничка поддршка, редовно update-ирање...

Немора да платиш, има и free верзии на различни програми, а има и пиратски/кракувани... кој како сака, така нека прави.

А да си ставите некоја Linux дистрибуција, да ве види господ

daj kazi toj kaspersky od kaj go imas, jas site kasperski so gi simnav krakot zafrkava, ili so virus e, a licencite se na black list, inaku avirata najdobar e

Ќе ти кажам бе брат не е о вирус нема ништо се е чисто а со KIS е ако сака уште некој нека каже ќе му пратим по пп

procitav negde deka za da koristis microsoft essentials treba da imas legalna kopija na windows, da ne bidi od internet ili nekoj drug da go ima istiot dali e vistina toa

Јас имам оригинален виндоус 7 али искрено не би го тестирал тој анти вирус

avira ako e lame drugite se za niz pazar, najdobar antivirus e avirata be, zboram za security suite, so drugite antivirusni od ko ke se inficirat fajlojte togas samo mozis da gi izbrisis i da go zaebis windowsot a so avira bate odma go blokira nema vlegvanje i najmnogu otkriva od site drugi site gi imam testirano detalno

avira ako e lame drugite se za niz pazar, najdobar antivirus e avirata be, zboram za security suite, so drugite antivirusni od ko ke se inficirat fajlojte togas samo mozis da gi izbrisis i da go zaebis windowsot a so avira bate odma go blokira nema vlegvanje i najmnogu otkriva od site drugi site gi imam testirano detalno
Ти верувам. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom