Секој петти маж би спиел со девојката на својот најдобар другар

Личноста А треба да се заблагодари на Личноста Б(најдобриот другар на А) бидејќи му покажал каква женска има... бидејќи, кога таа легнала со Б, не би легнала и со В, Г, Д...? А после заблагодарувањето, зависи од А и Б што ќе прават, дали ќе се тепаат, караат, продолжат итн... на крај краева, сеедно е :)

Licnosta A,treba da se zablagodari na negovata zenska,bidejki mu pokazala kakov drugar ima(licnosta B),bidejki koga toj bi legnal so segasnata zenska,toj bi legnal i so negovata naredna i naredna i ponaredna zenska.A posle zablagodaruvanjeto,zavisi od A i zenskata so ke pravat.Dali ke se tepaat,karaat,prodolzat itn....na kraj kraeva seedno e:):):):)))))):helou::pipi:

^ со што би му покажувал дали женските му се верни или не :)
хаха. ај да не ја тупам и јас... да, има смисла и твоето, ама моето мислење ми е некако помило ;)

^ со што би му покажувал дали женските му се верни или не :)
хаха. ај да не ја тупам и јас... да, има смисла и твоето, ама моето мислење ми е некако помило ;)

Hahahaha,jas ke ti kazam,nema smisla ni moevo,ni tvoeto,najvekje ima smisla da gi odjebe dvajcata,zoso dokazuvajki mu i dvajcata go izneveruvaat:):):):)))):pipi:

Hahahaha,jas ke ti kazam,nema smisla ni moevo,ni tvoeto,najvekje ima smisla da gi odjebe dvajcata,zoso dokazuvajki mu i dvajcata go izneveruvaat:):):):)))):pipi:

Може и тоа :) во секој случај постојат и други девојки, а може да се стекнат и други пријатели

Следниот пат кога вашиот дечко ќе ве запознае со неговиот најдобар другар, бидете внимателни, зашто докажано е дека секој еден од пет мажи спиел со девојката на својот најдобриот другар.

Кога ќе раскинете со сегашниот дечко, внимавајте на обидот да останете во контакт со неговиот најдобар другар, зашто 12% од мажите потврдиле дека би спиеле со бившата девојка на најдобриот другар, покажува едно британско истражување.

Но, сепак постојат и искрени пријатели на овој свет, па така 52% од мажите никогаш не би рамислувале да спијат со девојката на најдобриот другар.

6% од мажите сексуалниот живот го сметаат поважен од пријателството, а 8% од мажите спиеле со бившата или сегашната партнерка на другарот.

Извор :http://www.facebook.com/notes/fejsb...s-djevojkom-najboljeg-prijatelja/460969821852

Јас ја ставив темава тука, ако треба префлете ја

Што мислите за ова? Дали е вистина?

Бивша можно иако не толку веројатно.
Сегашна многу неверојатно (99%).
Ако бидеме искрени машките не се цвеќиња за мирисање али сме каде каде подобри пријатели(ова зборам процентуално).

Мислам дека не би го направил тоа, затоа што сметам дека за физичко задоволство да изгубиш другар?Па, не сум до толку очаен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom