Секој петти маж би спиел со девојката на својот најдобар другар

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Следниот пат кога вашиот дечко ќе ве запознае со неговиот најдобар другар, бидете внимателни, зашто докажано е дека секој еден од пет мажи спиел со девојката на својот најдобриот другар.

Кога ќе раскинете со сегашниот дечко, внимавајте на обидот да останете во контакт со неговиот најдобар другар, зашто 12% од мажите потврдиле дека би спиеле со бившата девојка на најдобриот другар, покажува едно британско истражување.

Но, сепак постојат и искрени пријатели на овој свет, па така 52% од мажите никогаш не би рамислувале да спијат со девојката на најдобриот другар.

6% од мажите сексуалниот живот го сметаат поважен од пријателството, а 8% од мажите спиеле со бившата или сегашната партнерка на другарот.

Извор :http://www.facebook.com/notes/fejsb...s-djevojkom-najboljeg-prijatelja/460969821852

Јас ја ставив темава тука, ако треба префлете ја

Што мислите за ова? Дали е вистина?

Глупости, нормално дека не е вистина..
За бивши можеби важи ова, али за сегашните партнерки неверувам.

Нека се одлучи пишувачот на текстон: со девојката на другарот или со бившата девојка на другарот?

...има голема разлика

12% од мажите испитаници не се доволни за да се донесе таков заклучок. Бар 30% да беа па да зборевме за спиење со девојката на најдобрите другари...

Завсиси колку ми е другар.Има другари и ДРУГАРИ.Ако иде со неа не а ако раскине можеби по некое време.Ама како што кажав има и ДРУГАРИ за кои би убил, нивна девојка макар и бивша не би никогаш.

А прашање, дали би спиеле со сестра на другар?Не да сте во врска туку онака од време на време да си праите мерак:vozbud:

Завсиси колку ми е другар.Има другари и ДРУГАРИ.Ако иде со неа не а ако раскине можеби по некое време.Ама како што кажав има и ДРУГАРИ за кои би убил, нивна девојка макар и бивша не би никогаш.

А прашање, дали би спиеле со сестра на другар?Не да сте во врска туку онака од време на време да си праите мерак:vozbud:
Не, од причина зошто многу почитувам другарство, не би да си расипам ради правење мерак, си има и други за тоа.

Следниот пат кога вашиот дечко ќе ве запознае со неговиот најдобар другар, бидете внимателни, зашто докажано е дека секој еден од пет мажи спиел со девојката на својот најдобриот другар.

Што мислите за ова? Дали е вистина?
Што убаво истражување направиле ова британциве.Но ова истажување(најверојатно несвесно)автоматски вели дека жените повеќе ги палат другарите на нивните дечковци:)
Кој тереба да внимава девојката или дечкото?тука не ми е јасно
Ако ова истражување е точно тогаш многу лесен залак се жените

На просечен маж му доаѓа барем една помисла за секс со барем една од пет девојки. Така да истражувањево не измислило топла вода.

12% од мажите испитаници не се доволни за да се донесе таков заклучок. Бар 30% да беа па да зборевме за спиење со девојката на најдобрите другари...
И 30 % не се доволни за вакво тврдење :smir:
Зарем тој шо ќе го заеабе другарот и ќе му ја легне девојката се смета за маж?
Или пак девојката не е ич крива за легнувањето и е фраерка?
Ебате таквиот другар кој не може да најде друго путе и мора да се задоволи со таа на другар му, а и греота за девојката која ќе ги рашири нозете на најдобриот другар на дечкото и притоа ќе мисли дека е фраерка, заебала некој и нема да се дознае.
За жалење се таквите луѓе.

Анкетата е педерска и не би требало да постои.Ако имаш вистински другар не би ти ни влегло во глава таква идеја,барем јас девојките и жените на моите другари може да ги гледам само како личности а никако како сексуални објекти ,премногу гнасно ми делува тоа .

Може да му кажам на другарот дека му е "јака" женската, ама да се обидам да легнам со неа, не.

Анкетата е педерска и не би требало да постои.Ако имаш вистински другар не би ти ни влегло во глава таква идеја,барем јас девојките и жените на моите другари може да ги гледам само како личности а никако како сексуални објекти ,премногу гнасно ми делува тоа .
A ако ти се укаже шанса или пак она изрази желба, што тогаш .???
И 30 % не се доволни за вакво тврдење :smir:

1. ] Зарем тој шо ќе го заеабе другарот и ќе му ја легне девојката се смета за маж?
Или пак девојката не е ич крива за легнувањето и е фраерка?
2. ] Ебате таквиот другар кој не може да најде друго путе и мора да се задоволи со таа на другар му, а и греота за девојката која ќе ги рашири нозете на најдобриот другар на дечкото и притоа ќе мисли дека е фраерка, заебала некој и нема да се дознае.
За жалење се таквите луѓе.
1. ] Зарем почнавте да не делите на поголеми и помали мажи, а според тебе за што треба да се смета тој .???
2. ] Љубовта не разликува граници, љубов и све е можно, што е тука чудно.

Значи, секој петти маж е поискрен од останатите...

A ако ти се укаже шанса или пак она изрази желба, што тогаш .???
Зарем за путе да си расипеш другарство? Путе ќе најдеш на секој ќош, другар НЕ :helou:
1. ] Зарем почнавте да не делите на поголеми и помали мажи, а според тебе за што треба да се смета тој .???
2. ] Љубовта не разликува граници, љубов и све е можно, што е тука чудно.
1.Jaс тој, а и таа ги сметам за ништожници. Се скратиле девојки по државава, па морало да се легне девојката на другарот?
2.Вистинскиот пријател не ја гледа девојката на другарот како сексуален објект.

Другарството пред се`. Не би, доколку таа личност знам дека му значи на другарот.
Доколку е некоја пролазна, би ја прокарал набрзинка.

Едит: Мислам дека фали анкета на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom