Секој петти маж би спиел со девојката на својот најдобар другар

A ние што не мислиме како тебе сме волови така ???

Да се плеткаш со девојката, на другар ти? Не бе, не мора да значи, се е до перцепција, може си фраериште, ако не и поголемо од другар ти што со девојка ти нешто што би рекле Бугарите ''мрсно'' прави. Индивидуална работа и гледање на работите е тоа.

Кратко и јасно, Да.

Ниедно другарство не е искрено и ниедно другарство нема да трае вечно.

Кога би легнал од другар девојка тогаш јас ќе бидам првиот што ќе му каже.

Кратко и јасно, Да.

Ниедно другарство не е искрено и ниедно другарство нема да трае вечно.

Кога би легнал од другар девојка тогаш јас ќе бидам првиот што ќе му каже.

Aко е муле , ќе бидете пак другари ондак .. се десило

Инаку би требало да го "пиеш" на некој начин :toe:

Bros before Hoes

Не, никако со девојка на другар, па макар и да е бивша.
А и самата анкета покажува дека не се сите машки исти, како што мислат женските.

Да се плеткаш со девојката, на другар ти? Не бе, не мора да значи, се е до перцепција, може си фраериште, ако не и поголемо од другар ти што со девојка ти нешто што би рекле Бугарите ''мрсно'' прави. Индивидуална работа и гледање на работите е тоа.
Остај тоа, не ми е јасно зошто ваквите работи се префрлаат на една страна. Ако другарми сака да ја опне девојка ми, и ја опне...тогаш искрено девојка ми е таа со проблемите а не другарми.
Мушко ко мушко природно сака да ебе, али таа ако не може да си дрќи нозете затворени...

Остај тоа, не ми е јасно зошто ваквите работи се префрлаат на една страна. Ако другарми сака да ја опне девојка ми, и ја опне...тогаш искрено девојка ми е таа со проблемите а не другарми.
Мушко ко мушко природно сака да ебе, али таа ако не може да си дрќи нозете затворени...

Ali taa ako ne moze da si gi drzi nozete zatvoreni sto? Prirodno ne i se ebe nea?
Isto kako sto drugarot moze da najde druga, taka i ona ako nejke so tebe moze da se ebe so drug ne so drugar ti....
Hemija e u prasanje.
Vernost nitu od drugarot nitu od devojka ti!

Не е точно
:sekss::nesum::kesa:

Mozebi ako ima malku pocit i sovest ne bi spiel i ne bi javno priznal deka saka, no mislam deka ako zborime za privlecnost,da , ima mn mazi koi gi privlekuva devojkata na nivniot drugar!!!

Кратко и јасно да ако ми се пружи прилика да го направам со девојката на другар ми ќе го направам во денешно време нема искрени другарства и пријателства
само да е во најголема тајност :vozbud:

Девојката на мојот пријател не е „девојка“ (бар јас не ја гледам како таква), но ако таа е преслатка и ....хмммм... тогаш тој не ми е пријател-а таа може да ми биде девојка:wink::salut:

За сите кои сакаат да плеснат девојка на другар нека се преселат во некоја нордиска држава.
Поред тоа што ке си направиш мерак ,има шанси сабајле да ви донесе кафе во кревет ,ке ти каже фала затоа што таа нездравата му бара секоја вечер ,ни на крај памет нема да му текне да и бара на твојата затоа што не може да постигне дома.....:icon_bigg

п.с. ако твојата е наша .....кврц курето на спиење ....шизик на ризик...

Личноста А треба да се заблагодари на Личноста Б(најдобриот другар на А) бидејќи му покажал каква женска има... бидејќи, кога таа легнала со Б, не би легнала и со В, Г, Д...? А после заблагодарувањето, зависи од А и Б што ќе прават, дали ќе се тепаат, караат, продолжат итн... на крај краева, сеедно е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom