Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
абе дајте видео од таа рокерката што пееше , (во Струмица)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Море да се најт некој шо ќе му склопит на Тони едно здраво гомнојадење, монтирано, па да се пукнит прав сеир.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Проба Цаци Паковска... и ете шо и се деси...
Не се разбираме. Некој да јајт лајна за Тони ко шо јајт тој на клипојве лајна, а како одговори да се монтирани реплики на Тони.

A

apidrone

Гостин
Не се разбираме. Некој да јајт лајна за Тони ко шо јајт тој на клипојве лајна, а како одговори да се монтирани реплики на Тони.
Аха... Ама овој па нема да издржи да не врати...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:
Кога биле аудициите, во жири била Сузана Турунџиева и уште двајца. Така да реметов мене не ми е смешен, пошто и јас можам да бидам смешна на монтирано и на изрежирано. :) Ништо од тоа што го гледаме не е природно, све е дел од сценарио уствари. :)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
еве го клипчето со Цаци Паковска и Тони :pos2:
на идолов се глеа ептен ги реметат тоа е нешо.....
тоа девојчето ок е ама овие ептен ја заебаваат, тој запаличу пола зграда се глеа добар е човекот ама ебате постои лирикс ...
а таа плавата пардон тој плавиот no comment

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
треба лиценцата да им се одземе зашто монтираат жири, да сум ја некој од тие што учествувал би ги тужел за монтажата
ако Турунџиева дала добар коментар овие монтираниве даваат ненормални коментари(сам ли се рашиша ... и др)

V

Vollstandig

Гостин
Коста бургов бил на идол пријавен, а на интернет го нема ич, го дадоа на тв или не се ни појавил воопшто??

H

HITCH

Гостин
Коста бургов бил на идол пријавен, а на интернет го нема ич, го дадоа на тв или не се ни појавил воопшто??
Единствено Коста вреди да се погледне од сите кандидати :pos: Ем тој ќе си испее своја песна, а не ко другиве што крадат :vozbud:

V

Vollstandig

Гостин
Единствено Коста вреди да се погледне од сите кандидати :pos: Ем тој ќе си испее своја песна, а не ко другиве што крадат :vozbud:
Вреди ама не го дадоа на тв:)

Е ова муе новиот хит на коста :

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Петнаесет години има пуууууууууу што ти е природна убавина, онаа скопјанкана што е нашминкана како вештерка и што прави фаци покрај нејзе можи вода да и носи....

Kajgana Shop

На врв Bottom