Проба Цаци Паковска... и ете шо и се деси...Море да се најт некој шо ќе му склопит на Тони едно здраво гомнојадење, монтирано, па да се пукнит прав сеир.
Не се разбираме. Некој да јајт лајна за Тони ко шо јајт тој на клипојве лајна, а како одговори да се монтирани реплики на Тони.Проба Цаци Паковска... и ете шо и се деси...
Аха... Ама овој па нема да издржи да не врати...Не се разбираме. Некој да јајт лајна за Тони ко шо јајт тој на клипојве лајна, а како одговори да се монтирани реплики на Тони.
Кога биле аудициите, во жири била Сузана Турунџиева и уште двајца. Така да реметов мене не ми е смешен, пошто и јас можам да бидам смешна на монтирано и на изрежирано. Ништо од тоа што го гледаме не е природно, све е дел од сценарио уствари.Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:
Единствено Коста вреди да се погледне од сите кандидати Ем тој ќе си испее своја песна, а не ко другиве што крадатКоста бургов бил на идол пријавен, а на интернет го нема ич, го дадоа на тв или не се ни појавил воопшто??
Вреди ама не го дадоа на твЕдинствено Коста вреди да се погледне од сите кандидати Ем тој ќе си испее своја песна, а не ко другиве што крадат
Петнаесет години има пуууууууууу што ти е природна убавина, онаа скопјанкана што е нашминкана како вештерка и што прави фаци покрај нејзе можи вода да и носи....
:uvo: