Човеку па од провинција си ,незнам зошто го свакаш тоа како навреда јас не се издигам со тоа ти се спушташ(потценуваш) ти си крив за твојот комплекс ,кој не викам дека ти конкретно го имаш зборам во глобала,ние сме ви нафурани,нашиот начин на живот ви е нафуран и можда ви изгледа фејк али ние не глумиме тие сме ние ,например јас коа идам во провинција вашиот начин на живот ми е смешен ,глеам некој рапери, копи паст на фифти сент, или на некој циган од шутка што исто така го копира фифти ,глеам некој бунтовни панкери против системот, смешни се со тоа колку не го разбираат системот и незнаат против што се бунтуваат,за се е крив можда некој панкерски филм,глеам рокери што се фејк,глеам некоја транс младина што е фејк,глеам фејк џанаци се е фејк и се е копија ,многу копирате и затоа сте смешни, останато се шмекери или вана би мангупи што немаат везе,мотиката тракторот и нивата ви се влезени во крв, затоа што нема некоја граница од селата во провинција и лугето кој живеат во центарот на градот ,можда и ние не сме нешто подобро но сме на некое ниво над вас и кога го кажувам ова знам дека не се преценувам, водејки се од фактот ДЕКА ВИЕ НЕ КОПИРАТЕ И САКАТЕ ДА БИДЕТЕ "НАКУРЧЕНИ" КАКО НАС