Дали мислите дека Скопјани се накурчени? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како разбираш кој сме и што сме? Посебна раса сме или нешто друго ? Иначе друже мислиш дека некој од провинција го боли к...т за тоа што ти мислиш за него или пак некој скопјанец што јас мислам за него ?
Глеј сеа прво да разграничиме некој работи,форумов првенствено служи за кажување на своето мислење, без разлика дали некој од скопје или некој од провинција ке го боли курот за истото,да ги прочиташе претходните мој мислења ке знаеше на што алудирам,кога викам дека знам кој сте и какви сте,ако не си ги прочитал ке повторам изгледате како константно да копирате некој ,рапери ,рокери,панкери,скопјани,и слично ,и ние копираме но тоа го праиме на некој посуптилен начин,на тоа и мислиев кога потенцирав дека знам кој сте и што сте далеку од тоа дека ве сметам за посебна раса или слично,напоменав веке неколку пати моето мислење, и мојот однос према вас немааат допирни точки се дружам со луге од провинција,и немам ништо против нив за нив сум баш чил скопјанец само што моето мислење и мислењето кое тие сакаат да го имам за нив се разликува но тоа не значи дека немаат респект од моја страна.А за сељачана сегде ја има и сегде е присутна, ако си редовен на форумов валјда си прочитал за скопскиот феномен на филмот ране, за копиљаци што глумат београд и слични работи својствени за скопје се надевам дека сум појасен сега

Немаше ни на почетокот, затоа и првите постови беа сосем доволни.

Ова се сведува на субјективни судови, секој си кажува како ги гледа тој.

Имам запознато многу фини луѓе, но има и такви што се влезени во свои филмови.

ZASO SITE SO SE OD PROVINCIJA MISLAT DEKA NIE GI MRZIME
NE VE MRAZAM SVATETE EDNAS N EGO NE E GRADOV PREDVIDEN ZA VASSS ALOOO STOKO PA VIE PATITI ZA TOA STO NIE SME OD SKOPJE A NE NIE ZA VAS VASITE SESTRI U SKOPJEVO GLAVNI K*RVU SE

Абе човек што мешаш баби и жаби,ко кај вас да нема исфрустрирани партиски членови кој прават нешто под влијание на партија ,па колку што знам ни кај вас митинзите не се празни ,а ова и митинг е исто

Не мешам баби и жаби бе, тоа е само еден пример за нели културното ниво во метрополата.
Кај нас скоро и да нема исфрустрирани, си седиме комуњарите, комитите, муџахедините си пиеме пивце, играме табла и гласаме за ист градоначалник.

Има соживот.

Глеј сеа прво да разграничиме некој работи,форумов првенствено служи за кажување на своето мислење, без разлика дали некој од скопје или некој од провинција ке го боли курот за истото,да ги прочиташе претходните мој мислења ке знаеше на што алудирам,кога викам дека знам кој сте и какви сте,ако не си ги прочитал ке повторам изгледате како константно да копирате некој ,рапери ,рокери,панкери,скопјани,и слично ,и ние копираме но тоа го праиме на некој посуптилен начин,на тоа и мислиев кога потенцирав дека знам кој сте и што сте далеку од тоа дека ве сметам за посебна раса или слично,напоменав веке неколку пати моето мислење, и мојот однос према вас немааат допирни точки се дружам со луге од провинција,и немам ништо против нив за нив сум баш чил скопјанец само што моето мислење и мислењето кое тие сакаат да го имам за нив се разликува но тоа не значи дека немаат респект од моја страна.А за сељачана сегде ја има и сегде е присутна, ако си редовен на форумов валјда си прочитал за скопскиот феномен на филмот ране, за копиљаци што глумат београд и слични работи својствени за скопје се надевам дека сум појасен сега

ja te podrzuem 10000% totalka si u pravo !!!!!!

--- надополнето ---

И јас тоа викам,ако ви смета градот и луѓето што К. барате тука ? :toe:
se im smeta a se kotat tuka ni uproPASstija i grad i se kako stoka se al ne e vazno i

GOOGLE PREBARAJTE ZA NSO I RUSSIAN SKINHEADS DA VIDITE KAKO U MOSKAVA SE RESAVA OVOJ PROBLEEM !!!! KE VI STANE SE JASNO NEGO NIE TUKA GI TINTRAME I ZATOA SE KOTAT DA JADAT MALKU KOTEK KE VIDIS KAO KE SE RAZBUJAT !!!

--- надополнето ---

se im smeta a se kotat tuka ni uproPASstija i grad i se kako stoka se al ne e vazno i

GOOGLE PREBARAJTE ZA NSO I RUSSIAN SKINHEADS DA VIDITE KAKO U MOSKAVA SE RESAVA OVOJ PROBLEEM !!!! KE VI STANE SE JASNO NEGO NIE TUKA GI TINTRAME I ZATOA SE KOTAT DA JADAT MALKU KOTEK KE VIDIS KAO KE SE RAZBUJAT !!!

--- надополнето ---

ZASO SITE SO SE OD PROVINCIJA MISLAT DEKA NIE GI MRZIME
NE VE MRAZAM SVATETE EDNAS N EGO NE E GRADOV PREDVIDEN ZA VASSS ALOOO STOKO PA VIE PATITI ZA TOA STO NIE SME OD SKOPJE A NE NIE ZA VAS VASITE SESTRI U SKOPJEVO GLAVNI K*RVU SE
Пази шо напишал во една реченица....
NE VE MRAZAM SVATETE EDNAS ALOOO STOKO VASITE SESTRI U SKOPJEVO GLAVNI K*RVU SE. - ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА НАКУРЧЕН :)
За гревота...
А за то, размислувањата дека иделе провинцијалци во ВАШЕТО Скопје, ви ги земале ВАШИТЕ работни места и тн. , заборајте си го то ВАШЕ, оти ВАШИ се од 70-250 (или фазла) квадратни метри, за што си имате тапија и ТОЛКУ!

дали скопјаните се На Кур чени?

па општо земено се.

Според ова што сме го напишале мислам дека може да си дадеме одговор, но прашањето е грешно. Треба да биде „Дали мислите дека МАКЕДОНЦИТЕ се накурчени?“
п.с Може ќе излезам глупа ( but I'm not, my mother had me tested!... :P) ама „накурчен“ значи „кренат во облаци“, некој што ги презира другите ... така нешто нели?

Според ова што сме го напишале мислам дека може да си дадеме одговор, но прашањето е грешно. Треба да биде „Дали мислите дека МАКЕДОНЦИТЕ се накурчени?“
п.с Може ќе излезам глупа ( but I'm not, my mother had me tested!... :P) ама „накурчен“ значи „кренат во облаци“, некој што ги презира другите ... така нешто нели?
Јок, ова што си пишал/а е најдобро поставено прашање -и у право си да знаеш. Сите се нешто наонадени на некого :)

Исфрустрирани дечишта кој мислат дека се е нивно у скопје , набиени комплекси дека местото на факултет му го зел некој од провинција и го обвинува а не заради тое што не е учел во средно, некомпетентните кукаат дека нема работа заради што цела провинција му зафатила сите можни работни места...........

Редно е кључ на темата, се виде како у глобала мислат МАКЕДОНЦИТЕ(да, забравите дек сме сите МАКЕДОНЦИ) што се од Скопје....

Не би рекол накурчени ама би рекол уфилмани :) :)

Провинцијалките немаат проблем со Скопјани и не мислат дека се накурчени,баш напротив радо обавуваат некои активности со нив итоа за многу брзо време во вечерните часови,со надеж дека добиле џек пот ако останат трудни од Скопјанец,нормално дека се подразбира останување во градот и основање фамилија нели ? Жално но вистинито.

А провинцијалците се погорди тие смело и дрско плукаат по градов како да дошле од Париз,а реалноста е сосема обратна. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom