Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе видиме :)

Во Челзи почнува т.н. ''Барселонизација'' со назначувањето на Чики Беригистан(како ли се викаше)во иднина како спортски директор.

Сликава :))))))))
156030_165185846853271_149852701719919_286854_4775487_n.jpg

abe 10 strani napolnivte za toa koj bil najdobar trener
pa se znae koj e najdobar ?

a da go prasam davorce nesto
zosto celzi ima navika da si kupuva igraci i treneri od barsa :) ?

Зашо му беше таков дресот на Кедира? :nesvest:

Зашо му беше таков дресот на Кедира? :nesvest:

Издејствува фантастично мултиколоритно средување на дресот во второто полувреме. Половина од задната страна на дресот беше обоена во силна жолта. Сигурно дизајнерите на Адидас го забележаа ова и Кедира е на пат да добие голем бонус од нив.:tv:

Ако, има некој кој не го прочитал ОВА, одма да го стори тоа! :):):)

Цел Камп Ноу пееше: "Sal del banquillo, Mourinho sal del banquillo" (во превод 'Излези од клупата за резерви, Мурињо излези од клупата')

ahahhahahahahaa :)
kolku bese krotok :):):)

задолжително изгледајте го со коментар на стив мекманаман и да видите какви додавања имаа барса па ќе сватите зошто победивме и зошто сме најдобри

Сликава :))))))))
156030_165185846853271_149852701719919_286854_4775487_n.jpg

Овоа ме потсеќа на тоа рекламата НИЈЕ СВЕЈЕДНО :):)

Инаку ај нешто објаснете ми. Венгер и Ферги цел живот се во Арсенал/Манчестер. Шо сега дали тоа значи дека ако Венгер го напушти Арсенал таа екипа што ќе ја земе да ја води нема да мрдне од 6то место.
Ако го немал Меси, ако го нема Чави, ако не било овака шими мајка е муабетов. И баба да беше машко дедо ќе беше педер, па јас немаше да го пишувам овоа моментално.
Значи никој не спори дека Ферги и Венгер се одлични тренери, ама стварно муабетов ви е жими задниов дел од телото :)

Мурињо застана на пораз од андерлехт или некој таков тим. Иначе може да се каже дека и мурињо го наследи Челзи од Раниери. Единствените играчи што он ги донесе и имаа некаква улога во тимот додека он беше тренер беа Карваљо и Дрогба. И Есиен откако си отиде Макелеле.

Како и да е Мурињо имаше 3 сезони да освои лига на шампиони со неограничени пари и не направи ништо.

Esien i Makelele igraa zaedno 3 sezoni :) Istotaka gi donese i Maluda,Esli Kol,Balak,Aleks,Mikel,Kalu...

Значи ако дојде Пеп во Челзи наредна сезона,има да правиме парчиња.
Или не?
Ја искрено мислам да ги нема Чави и Меси во екипа,нема да прави толку успеси,мада не успорувам дека е квалитен тренер,но не на рамнише со Фегусон,Мурињо,Анчелоти и остали.

А ти уствари прочита што јас напишав?

Пишав дека Пеп тактички НЕ е на рамниште со Мурињо. Пеп е совршен тренер за БАРСЕЛОНА, за други тимови незнам, нели не гледам јас во иднината за да ти кажам.

Sergio Ramos.......po glupo i po prosto nemozese da postapi.........a Ramos ne e gospod nego idiot..........sto neznae kako se igra fudbal....... i pravi gluposti od nemok i nerazbiranje.....taka ne se brani cest.....taka se gubi cest.......a i ti si eden od mnogute ljudje sto ne razbiraat pa velis da se skrsi nogata na messi......brat noga i kicma se krsat so toa sto go pravi barsa a ne so glupostite na plackovcite od real...........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom