Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
немој да ми го браните Мурињо за поразот,сите вие имате НЕДОВОЛЕН(1) човек вработен во циркус и вашиот специјалист имаат иста школа

Друже не бранам никого значи пишав дека направи гршка. Како може еден циркузант да освои две титули во Лига Шампиони ? Како може со отпадокот на играчи Ето го шутнаа од Барса поради Ибра,Снајдер го шутнаа од Реал,Лусио од Баерн да направи тим кој минатата сезона царуваше. Ова се должи на среќа или што ? Како го објаснуваш. Не сум фан на Реал.

Ќе му дадам на дечко ми кога Реал ќе ја победи Барса" ! - рече таа и умре невина:pos::pos::pos::pos:
Е оваа мислам дека е најдобрата шо испадна деновиве :):):)

Секој објективен фан ќе даде коментар дека Пеп тактички не е на рамништето со Мурињо, поради тоа што португалецот има неверојатно голема тактичка флексибилност и затоа може да биде тренер на повеќе клубови и со истите да има успеси.

Од друга страна Пеп е роден во Барселона и уште како мал во Ла Масија е учен на само една филозофија - напаѓачка, тотален фудбал. Значи тој е совршен тренер за Барселона. Го докажа тоа многу пати со многу трофеи. Нам, фановите на Барса тоа ни е сосема доволно и не не интересира дали Мурињо е подобар од Пеп, зошто на крајот се се сведува на титулите и радостите кои ни ги приреди Пеп во последните 3 сезони. Чувства после победи како таа вчера не се опишуваат. Така да за нас Пеп е еден и единствен. Тоа е тоа:toe:

Друже не бранам никого значи пишав дека направи гршка. Како може еден циркузант да освои две титули во Лига Шампиони ? Како може со отпадокот на играчи Ето го шутнаа од Барса поради Ибра,Снајдер го шутнаа од Реал,Лусио од Баерн да направи тим кој минатата сезона царуваше. Ова се должи на среќа или што ? Како го објаснуваш. Не сум фан на Реал.
Стратегијата и доктрината на Мурињо паѓаат во вода се додека не се научи на фудбалска етика.треба еднаш да признае пораз за да научи како да победува.
Ако ја погледнеме неговата историја ќе видиме дека тој сакал да ја истакни својата суета на најдобар стратег во најголемите фудбалски тимови,што и не е некој квалитет(декува како курваца за пари)

Go ima i na blaugrana,na makedonski. Definitivno za Pepe bese najdobrata za mene.A i Marcelo,koj perfektno mu ja pusti topkata na Xavi,a i moze da postigne i gol,ama Pedro bese pobrz od nege:pos2:

Ќе му дадам на дечко ми кога Реал ќе ја победи Барса" ! - рече таа и умре невина:pos::pos::pos::pos:
Е оваа мислам дека е најдобрата шо испадна деновиве :):):)
Мене овие 2 ми се фаворит:
Влегува Гвардиола со 10 кила брашно во соблекувална и вика:
-Вечер Лео Меси.

Доаѓа К.Роналдо дома со плачење,и мајка му му вика:
-Што,бе сине пак ли Барселона?

Серхио Рамос - Тој е првиот играч во историјата кој успеа да биде исклучен во судиското продолжение двапати во иста недела. Јержи Дудек немаше потреба да му дава инструкции овој пат. Храбриот десен бек самиот знаеше што треба да направи за да влезе во аналите.

http://blaugranamk.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html#more

Чаби Алонсо - Далеку најдобрата 14-ка на теренот, потполно надигрувајќи го поранешниот соиграч од Ливерпул Хавиер Маскерано. А плус и сите ние знаеме што значи да носиш таков магичен број на грбот на Камп Ноу.

Анхел Ди Мариа - Колку фино момче! Неговата екс-екипа Бенфика беше прегазена од Порто во португалското Класико, и емпатичен каков што е, Ди Мариа едноставно имаше потреба дека мора да го направи истото, за неговите стари соиграчи да не страдаат сами.
Прајслес :)

Секој објективен фан ќе даде коментар дека Пеп тактички не е на рамништето со Мурињо, поради тоа што португалецот има неверојатно голема тактичка флексибилност и затоа може да биде тренер на повеќе клубови и со истите да има успеси.

Од друга страна Пеп е роден во Барселона и уште како мал во Ла Масија е учен на само една филозофија - напаѓачка, тотален фудбал. Значи тој е совршен тренер за Барселона. Го докажа тоа многу пати со многу трофеи. Нам, фановите на Барса тоа ни е сосема доволно и не не интересира дали Мурињо е подобар од Пеп, зошто на крајот се се сведува на титулите и радостите кои ни ги приреди Пеп во последните 3 сезони. Чувства после победи како таа вчера не се опишуваат. Така да за нас Пеп е еден и единствен. Тоа е тоа:toe:

Значи ако дојде Пеп во Челзи наредна сезона,има да правиме парчиња.
Или не?
Ја искрено мислам да ги нема Чави и Меси во екипа,нема да прави толку успеси,мада не успорувам дека е квалитен тренер,но не на рамнише со Фегусон,Мурињо,Анчелоти и остали.

Или не?
Ја искрено мислам да ги нема Чави и Меси во екипа,нема да прави толку успеси,мада не успорувам дека е квалитен тренер,но не на рамнише со Фегусон,Мурињо,Анчелоти и остали.
Пост FAIL!:pos2:

Или не?

Мислам дека синоќа виде. Не Чави, Меси или Иниеста! Буквално цела екипа на Барселона во второто полувреме играше целосна тики-така игра. Публиката 20 пати сврши. :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom