Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро свесен ли си колку се закопа со клиопов сега? Па имаше удар од Карваљо ама не го рокна со нож за да падне ко заклана кокошка. Очигедна глума. Баш коментирав со еден пријател за ова, очекувано ке беше да е од Роналдо ама од Меси не.
Можеби ќе ја дадат службено за да биде "само" 0-3 :tv:Знаат дека и таму ќе загубат![]()
И грујо е најголем патриот ама наместо да му ја скрши кичмата на гркот, тој се поздравува со него и се смешка!Или не сте вистински навивачи на вашите тимови, или па не знаете што значи да си вистински мадридист.
Рамос е господ и мадридиста до смрт ! Штета што не му ја скрши ногата на Меси, и тоа се цени, кога се работи за Мадрид и за мадридското срце жртвуваш и пријателство и се, секоја чест, само како што кажав требаше да му ја скрши ногата.
Што очекувате вие бе, они си поигруваат со нив како мали деца, си играат тики-така, ти шутираат од центар, те потценуваат, ти пука филмот, и нормално дека ќе го удариш, вистински начин за да се докаже колку си приврзан кон клубот !
Истото тоа што го направи Роналдо, кога бисквитот му го направи на Солбакен никој ништо не прокоментира, а Роналдо штом тоа го направи одма е пичка, ваков-наков..
Типа што се мешаш не ми е јасно .. работата беше што Боби тврди дека немало удар, па фино лепо му постирав клипот за да види како стои работата.Врати се некоја страна назад ќе видиш, а не да се се бламираш на празно.Добро свесен ли си колку се закопа со клиопов сега? Па имаше удар од Карваљо ама не го рокна со нож за да падне ко заклана кокошка. Очигедна глума. Баш коментирав со еден пријател за ова, очекувано ке беше да е од Роналдо ама од Меси не.
Ај земи таблета за смирување, ова земи цела паковка само така ке заспиеш :smir:Што му е филмот на јас_22, што постира на секаде слики и ја изразува омразата негова???(гаден еден)
Боби[Мкд];3924607 напиша:Јбг, ским си такав си... Бускетц рулз!:je:
Уште не ми е јасно како може тој играч да игра за Барса 
Изгледа бил кај Бускец на слава (ден на дрвото) и му објаснувал на Месси некој финтиУште не ми е јасно како може тој играч да игра за Барса
![]()
колку шо можев да приметам и судијата во неколку обиди беше од нивна страна,но едноставно никој не може да му помогне
жал ми стана
П.С. и кај манга лошо влијае овој пораз
го рачунав мегју најпаметните навивачи на реал