Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е разлеката помегу Реал Мадрид и Скопско пиво?? Скопското пиво се полни во Скопска пивара, а Реал Мадрид на Камп Ноy. :) :pos:
Не ми е смешно, али ова ме насмеа!

Dolazi Ronaldo kuci i place.. Pita ga mama: STA JE SINE OPET BARCELONA, A? :)

Прекрасно, немам зборови за натпреваров. Првиот пораз на Мурињо и тоа каков...па,па. Чекам да видам какви реакции ќе има по натпреварот од двете страни. Во секој случај Меси правеше што сакаше вечерва, а мене душа ми наполни Виља со двата гола за три минути.
:aplauz::aplauz::aplauz:

Интер ваш и Челзи да беа, реално гледано повеќе ке примеа,испод 7 сигурно не :)
Зашто европски првак и првак на Англија ги ставаш во иста реченица со Реал ? Мене не ми е јасен муабетов ...

Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !

ova kazi mu go na Manga koj se cudi zasto gi vikam cigani

Честито победа тотално заслужена

Иначе ги повикувам тие со кој сум се кладел да ми оставан на профил аватар, потпис тамо што беше кладбата.

Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !
Какво шамар го удри на Пујол :tapp: А може да уче од него оште ама тва е тва плачко и никојпат нема да успее у кариеерта :tapp:

Дека Реал врска немаат од фудбал знаеме, ама дека волку неспортски потези на една утакмица - па дајте, тоа говеда за стрелање, нема смисла.

Не го оправдувам потегот на Рамос и сум за поголема казна за да си ја научи лекцијата(иако е касно и веќе го изгуби респектот) али на сред Ноу Камп да губиш 5-0 и 90.000 фанови да те дупат и да ти креваат 5 прста,па и згора на се да знаеш дека и жена ти дома ке ти пука сеир,не е мала работа,пука филмот лесно.

Oд кај тоа го заклучи ?
Интер/Челзи не се Реал бе брат :)
Челзи можеби немаше да прими ни 2 ама Интер се во јака форма оваа година испод 7-8 немаше да бидат искрено :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom