В
Вори
Гостин
Ја мислам испод 12 немаше да примат,сто посто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е разлеката помегу Реал Мадрид и Скопско пиво?? Скопското пиво се полни во Скопска пивара, а Реал Мадрид на Камп Ноy.![]()
Не ми е смешно, али ова ме насмеа!

Браво
Да де не можете
Зашто европски првак и првак на Англија ги ставаш во иста реченица со Реал ? Мене не ми е јасен муабетов ...Интер ваш и Челзи да беа, реално гледано повеќе ке примеа,испод 7 сигурно не![]()
Интер ваш и Челзи да беа, реално гледано повеќе ке примеа,испод 7 сигурно не![]()

Значи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !
Не можевме.
Какво шамар го удри на ПујолЗначи немам ништо ни против Реал, ни против никој таму, но идиотски потези ко овој на сељакот Рамос го навлекуваат гневот кај мене, ДО МАКСИМУМ ! После ова, за мене он е само еден обичен плачко, кој никогаш, НИКОГАШ нема да има срце на голем спортист. Фаулот над Меси, шо беше ова бе ПИЧКО една, шо беше? Ваљда, обид за убиство ... Но после тоа ? Одност спрема неговите колеги од репрезентацијата, со нив 2цата беше европски, светски шампион, ајде Пике знае да провоцира и се, ама Чави бе, Чави може да ти биде учител цел живот и никогаш да колена нема да му бидеш бе плачко, ете после вакви потези на вакви искомплексирани глупаци сакав 10 да им набутат, не 5 !
А може да уче од него оште ама тва е тва плачко и никојпат нема да успее у кариеерта 
Oд кај тоа го заклучи ?
Интер/Челзи не се Реал бе брат![]()
Челзи можеби немаше да прими ни 2 ама Интер се во јака форма оваа година испод 7-8 немаше да бидат искреноOд кај тоа го заклучи ?
Интер/Челзи не се Реал бе брат![]()